Карта таро на седмицата е Пет жезъла.

Тази седмица ще бъде трудна във всички сфери на живота. Затова ще се опитаме да ви дадем малко насоки как да преминете по-леко по тази писта с препятствия.

Продължава темата за борбата и несъгласието, отстояването на позициите и границите.

Възможно е не само да се защитавате, но и да „атакувате“. За да получите това, което искате, ще трябва да се присъедините към битката. Нищо просто не „пада от небето“ тази седмица, тъй като енергиите на съперничеството ще засегнат абсолютно всички. Всеки ще иска да отстоява своето, да държи позициите си. Пригответе се да виждате около вас не приятели и сътрудници, а огнедишащи дракони.

В работата се пазете от интриги от страна на служителите, „нагласи“ и клюки. Може би някой претендира за вашето място и използва всякакви средства, за да постигне целта си. Конкуренцията ще процъфтява във всяка област, където и да работите. Бъдете по-агресивни в действията си, тогава ще бъдете в печеливша позиция.

В една връзка са възможни схватки, дребни кавги, недоразумения и спорове без причина. В тази област трябва да сте по-толерантни към партньора си, да не правите отстъпки и да намирате компромиси.

Ако все още не сте обвързани, тогава трябва да избягвате срещи тази седмица. Най-вероятно този човек няма да бъде свободен и ще ви използва като „разсейване“ от ежедневните грижи.