През следващата седмица, въпреки ретроградния Меркурий, ни очакват много положителни и ярки събития. Падна ни се много красива и важна Мажорна аркана - Слънцето - предвещава успех във всяка дейност: както любовна, така и финансова. Ако изведнъж сте се скарали с някого или не сте разрешили недоразумението, то най-накрая ще настъпи топъл период на помирение, любов и приятелство.

На работното място настъпва много добър момент да се покажете в най-добрата си светлина: да привлечете професионалното внимание, да получите най-печелившите проекти, да установите партньорства или успешно да продадете услугите си. Основният съвет е да бъдете видими, да останете приятелски настроени и отворени за всички предложения и да се усмихвате колкото се може повече. В края на краищата Слънцето е Арканът, който винаги казва "да".

В отношенията настъпва безоблачно време - спокоен и топъл период на взаимно разбирателство с любимите хора, независимо дали сте част от двойка или все още търсите своята половинка. През тази седмица не се очакват нови запознанства, затова отделете колкото се може повече време за себе си и за тези, които вече са ви близки. Дайте им своята любов и подкрепа.