Тъй като Юпитер се е установил във вашия знак, нещата се подобряват, Телци. Въпреки това може да ви е трудно да го видите или да ви се струва, че отнема прекалено много време. На 11-и с преместването на Марс в Дева възможностите, които ви очакват, се проектират конкретно. Любовта ви, връзките ви и проектите ви продължават да възвръщат своя смисъл. Съществуването ви възвръща равновесието, което е загубило по пътя си. Ако обаче наистина искате нещата да се променят, ще трябва да надхвърлите това, което ви дразни. Този месец е време да приемете, начин на живот, който е малко по-бляскав от обичайното. Бъдете спокойни по този въпрос, това няма да ви направи суетен човек. От друга страна, ще предизвика възхищението на околните.

Ежедневието и професионалното ви развитие са винаги гарантирани. Уви, все още ви пречат хора, които ви слагат пръчки в колелата. В най-лошите дни казвате това, което мислите по свой начин. Изведнъж рейтингът на популярността ви получава удар. Телци! Прави сте. Затова бъдете по-нюансирани в думите си. По този начин тези конфликти, които развалят настроението, ще се успокоят, а ежедневието ви ще бъде по-приятно. Що се отнася до финансовата страна, ако забележите, че този сектор се топи като сняг на слънце, обяснете намеренията си спокойно. Ще бъдете чути и разбрани.

Съвет на месеца: Енергиите на Лъва все още ви поставят предизвикателства, които можете да посрещнете с лекота. Как? Като укротявате това, което не разбирате, вместо да го отхвърляте брутално.