Ако винаги си искала да разбереш повече за себе си, сме подготвили няколко теста, за да ти помогнем. Отпусни се, настани се удобно и разгледай снимките по-надолу. Не се замисляй върху тях и не се опитвай да ги разбереш. Просто отговори и виж резултата.

Наслаждавай се!

8. Избери жената, която носи чуждо бебе, за да разбереш как общуваш.

 

Снимка 1: Нямаш много приятели, но сближиш ли се с някого, го правиш много щастлив. Ти цениш личното си пространство и не обичаш насилието. Ако трябва да вземеш тежко решение, ти трябва повече време. Близките ти вярват в теб и ти не ги предаваш, но понякога правиш прекалено много жертви.

Снимка 2: Добър слушател си и винаги подкрепяш другите. Не можеш да владееш гнева си. Имаш много приятели, защото умееш да комуникираш. Колегите ти също те ценят. Ако харесваш някого, бързаш да разкриеш чувствата си, а това понякога ти изиграва лоша шега.

Снимка 3: Ти си спокойна и хората обичат да разговарят с теб. Вярваш, че приятелството е изключително важно. Понякога си прекалено импулсивна.

7. Това, което видиш първо, разкрива професионалните ти качества.

Жена с червени устни: Имаш силен характер. Животът те е поставил пред големи трудности и те е изненадал, но знаеш как да се справиш с проблемите. За теб е важно да успееш в социалната и креативна сфера. Избери работа, свързана с дизайн и общуване.

Петел: Мозъкът ти не работи по обичайния начин, а те кара да мислиш извън всички граници. Харесваш да мислиш позитивно и си търпелива. По-успешна би била с числата в сфери като финансовите услуги и архитектурата.

Профил на мъж: Браво! Ти си гений. Ти можеш да успееш в много сфери, защото мозъкът ти вижда само решения, а не проблеми. Креативна си и всеки би те искал като служител. Развий талантите си, за да осществиш мечтите си

6. По какъв начин мислиш според това, което видиш първо?

Риби: Ти обичаш да се носиш по течението и лесно откриваш решение на всеки проблем. Ти си мъдра и се учиш от собствените си грешки. Понякога трябва да си по-решителна.

Момиче: Ти харесваш романтиката, както и да си около близките ти. Те харесват това също. Понякога си наивна. Ето защо премисляй решенията, които взимаш малко повече.

Звездно небе: Ти си мечтателка. Хора като теб могат да започнат революция, макар и другите да смятат идеите ти за луди. Не спирай да мечтаеш, но си спомняй и за реалността.

5. На какво обръщаш повече внимание според първото, което си видяла.

Слон: Ти виждаш цялата картина и правиш планове за бъдещето. Често познаваш какво ще се случи.

Мишка: Ти харесваш малките детайли и им обръщаш внимание. Виждаш това, което останалите не. Хората с твоя талант са подходящи за психиатри.

4.Запомни какво виждаш първо, за да разбереш как се справяш с трудностите.

Ключалка: Ти си оптимист и можеш да откриеш решение на всеки проблем. Имаш и силен характер.

Малък мъж: Ти си чувствителна и прекрасна. Случва се да прекалиш с големината на проблема, но успяваш да се контролираш.

3. Избери своята мандала и разбери върху какво трябва да се концентрираш.

Снимка 1: За теб приоритети са кариерата и успеха. Добрият статус в обществото е важен и имаш цели, които преследваш.

Снимка 2: Твой приоритет е любовта. Фокусираш се върху семейството и приятелите и всеки те уважава.

Снимка 3: Концентираш се върху личностното ти развитие, което може да включва външния ти вид и душата ти. Опитваш се да слушаш сърцето си и да го следваш.

2. Къде се крие твоята сила? Кое е първото, което виждаш?

Ръкавици за бокс: Ти събираш и даваш енергията си, но на малки порции. Когато събереш достатъчно, предпочиташ да я използваш веднага. Идеите не могат да се трупат в главата ти и искаш да ги реализираш.

Рамене с мускули: Събираш енергията си дълго. Имаш нужда да премисляш и анализираш всяка опция, за да вземеш дадено решение. Събираш сила, която може да избухне и да се разкрие нещо невероятно.

1. Избери снимка и разбери какъв човек си.

Артистичен тип: Би била добър дизайнер.

Реалист: Твоята област е инженерството.

Социален тип: Идеална си за учителка.

Условен тип: Мениджърска позиция или място в администрацията са идеални за теб.

Любопитен тип: Ти би била идеален учен.

Инициативен тип: Ти си перфектна за адвокат.