Единственото нещо по-страшно от влюбването е идеята да прекарате целия си живот сами. Всички знаем, че няма да се стигне дотам. Знаем, че нашият човек е някъде там, просто трябва да преминем през блатото на ужасни партньори, за да го намерим.

Въпреки това, понякога не само други хора застават между нас и една трайна любов, която ще издържи изпитанието на времето - понякога това сме ние самите. И както този личностен тест ще разкрие, вашето поведение може да е отговорно за това да нямате връзка. 

За да го направите, просто вижте картинката по-долу. Отбележете кое е първото нещо, което съзнанието ви забелязва, а след това проверете резултатите си по-долу. 

 

Резултати

Ако първо сте видели:

 

Луната 

Ако сте видели луната първи, сте сами, защото събарянето на стените не ви се получава лесно. Жадувате за интимност и вярвате, че това е преживяване, което само ще ви направи по-добър човек, но когато става въпрос за намаляване на защитните ви сили и допускане на други хора, просто не сте толкова запалени. Ако не победите този страх, никога няма да се доближите до това, което искате.

Китът

Ако сте видели кита първи, се чувствате самотни, защото винаги търсите най-доброто. Не че сте егоист, просто сте планирали много за себе си и знаете, че любовта означава понякога да поставяте своите нужди над тези на другите. 

Сърфистът

Ако сте видели сърфиста първи, се чувствате самотни, защото се страхувате да не бъдете вързани. За вас любовта не е нещо освобождаващо, тя е нещо страшно и обезсърчително, защото означава да се откажете от част от това, което сте. Когато любовта започне да се чувства истинска, вие изпадате в паника. Опитайте да се задържите и просто може да откриете, че трайната любов е най-голямото приключение.