Като човешки същества, нашите изключителни когнитивни способности и отличителни черти на личността са част от това, което ни различава от останалата част от животинското царство. Само с много малко информация, ние сме в състояние да анализираме и решаваме сложни проблеми, когато се появят, което е уникално.

Но това не означава, че ние, човешките същества, сме перфектни - не и в дългосрочен план. Понякога, въпреки всичко, което нашият невероятен ум може да направи, ни се представя твърде много информация, за да можем да използваме сетивата си, за да я усвоим и разберем.

Начинът, по който умовете ни реагират при такива обстоятелства, може да разкрие определени личностни черти и аспекти на това кои сме, до които иначе никога не бихме могли да имаме достъп. Личностните тестове съществуват точно поради тази причина: за да ни покажат повече за нас самите и за това какви сме във взаимоотношенията си.

Когато умът не е в състояние да намери окончателен отговор на въпрос, той избира това, което иска да види, и именно в този акт на избор се разкриват определени неща за нашият характер.

Този тест за личността, по-специално, ще определи как се държите и как изразявате себе си, когато сте влюбени. Погледнете за миг изображението по-долу и отбележете кое е първото нещо, което виждате. След това проверете резултатите си по-долу:

Резултати:

Ако виждате първо лице на мъж в профил

Ако сте погледнали тази снимка и сте видели абстрактно изображение на лицето на старец, това означава, че вие сте от типа хора, които никога не изпускат от поглед „голямата картина“, особено когато става въпрос за любов и срещи.

На пръв поглед може да изглеждате като онзи, който копнее да бъде луд от любов, и макар да оценявате чувството на романтичните жестове, истината е, че е много по-вероятно да бъдете ухажвани успешно от някой, който е готов да ви даде времето, усилията и старанието, необходими за изграждане на една стабилна, трайна връзка.

Няма значение на колко години сте. Знаете, че имате нужда от нещо повече от цветя и сонети. Истинската любов е свързана с изграждането на съвместен живот и това е, което търсите, когато става въпрос за дългосрочна, пълноценна романтична връзка.

Ако виждате първо мъж, яздещ кон

Ако сте погледнали тази оптична илюзия и сте видели изображение на мъж, яздещ кон, това означава, че когато става въпрос за любов и романтика, сърцето ви може да бъде трудно за опитомяване, дори когато вярвате, че най-накрая сте намерили човека на мечтите си.

Не че бихте излъгали някого, но вие сте човек, чието сърце и душа процъфтяват, когато получавате почти постоянно внимание от мъжете около себе си. Ако бяхте родени в ерата на крал Артур и Гуиневир, щяхте да се вместите точно в него, влюбени в представата за мъж, който се дуелира във вашата чест. Това, което искате, е истинска и трайна любов!

Ако виждате първо момиче, легнало до река

Ако сте видели първо образа на момичето, което лежи до реката, това означава, че в миналото сте били силно наранени от предишни любовни преживявания и че въпреки че имате голяма склонност да раздавате сърцето си, с течение на времето ставате все по- предпазливи.

Всеки един човек, който някога се опитва да намери романтичен партньор, ще изпита известно количество отхвърляне през целия си живот, но това не означава, че той - т.е. вие - няма да намери любов. Истинският проблем тук е, че ви е особено трудно да се убедите, че има смисъл да продължите да търсите любовта. Въпреки че сте от типа хора, които изпитват дълбока болка, вие също сте от типа хора, които обичат силно. Това е вашият подарък към хората в живота ви и никога не трябва да го забравяте.

Ако виждате първо: Моста над реката

Ако първото, което сте видели е каменната пътека с изглед към бушуваща река, това означава, че имате диво и мечтателно сърце, което е трудно за опитомяване.

Обичате идеята да се влюбите. Може би дори сте успели да го направите няколко пъти. Сърцето ви копнее за партньор, който ще бъде с вас в приключения и изследване на нови неща. Въпреки че сте абсолютно уникален и див дух, това не означава, че трябва да очаквате или желаете да преминете през този живот изцяло сами.

Докато пътувате през живота, разглеждате забележителностите и преживявате едно епично приключение след друго, дръжте очите си отворени за някой, който се наслаждава на това шантаво пътуване, наречено живот, точно толкова, колкото и вие. Да дадеш сърцето си на някого не означава, че го губиш. Това означава, че ще можете да изживеете два пъти повече прекрасни неща, заедно.