Да откриете своя език на любовта е основна стъпка към това да създадете трайна, удовлетворяваща, интимна връзка със своя партньор.

Но вместо да отделяте много време и усилия в опити да определите кой е вашият език на любовта, можете да го направите лесно и бързо като направите един бърз, визуален тест. Всички ние говорим поне един тези пет основни езика на любовта:

  • Получаване на подаръци
  • Качествено време
  • Думи на утвърждение
  • Помощ/ грижа
  • Физическо докосване

Като обърнете внимание на изображението по-долу, отбележете кое е първото животно, което виждате. След това проверете в резултатите какво говори изборът ви за вас и кой е вашият основен език на любовта.

Резултати:

Птицата

Ако първо сте видели птицата, когато сте погледнали изображението, вие сте от типа хора, които са естествено общителни и изразителни. Това не означава, че трябва да бъдете в центъра на вниманието през цялото време или никога да не се срамувате, но това означава, че давате най-доброто от себе си, когато сте с група хора, които обичате, и говорите за нещо важно.

Вашият език на любовта е: думи на утвърждение

За вас думите са повече от просто неща, които хората казват. Те имат тежест и имат смисъл. Част от причината да сте известни с това, че говорите толкова много, е, че за вас е важно думите ви да отразяват любовта ви към хората в живота ви. И, разбира се, да чуете от някого, когото обичате, че държи на вас, предизвиква във вас страхотно чувство.


Ракът

Ако сте видели рака, когато сте погледнали изображението, вие сте човек, известен със своята странна личност. Склонни сте да сте по-щастливи от обикновения човек, но не се притеснявайте, това не е проблем. Всъщност обикновено внасяте радост в живота на хората.

Вашият любовен език е: физическото докосване.

За вас, докато думите са хубави, утвърждението, от което се нуждаете от партньора си, и потвърждението, което предпочитате да давате най-много, включва прости прояви на интимност от държане за ръце до секс. Всичко, което е свързано с докосване, е добре дошло за вас.

Конят

Ако сте видели коня, когато сте погледнали изображението, вие сте човек, който се движи от своята яростна упоритост и нуждата си от независимост. Хубаво е, когато искате да се справяте сами с всичко и да сте независими, но е хубаво и да си припомняте от време на време, че може да разчитате на приятелите и семейството си. В противен случай животът ви може да бъде много труден.

Вашият любовен език е: помощ/грижа

Прегръдките са добри и думите са страхотни, но ако човек наистина иска да ви докаже, че е предан, ще трябва да го докаже, като направи нещо. Разбира се, вие със сигурност ще направите същото за вашите партньори. Да, да, розите са страхотни, но ако някой поправи вратата на колата ви, това много повече ще ви впечатли и ще ви накара да се чувствате обичани.

Делфинът

Ако сте видели делфина, когато сте гледали изображението, вие сте човек, който е изключително креативен и артистичен. Това не трябва да означава, че сте художник в ежедневието си. Може да сте просто креативен човек, който намира начини да използва дарбите си дори в най-невероятните ситуации.

Вашият любовен език е: физическото докосване.

Когато прекарвате живота си, фокусирайки се върху света на въображението, важно е вашият романтичен партньор да може да ви заземи. Физическата връзка, която двамата споделяте, прави това...

Патенцата

Ако сте видели патетата, когато гледате това изображение, вие сте човек, който е ориентиран към подробностите и се фокусира върху малките неща в живота. Патетата на това изображение са трудни за виждане, така че ако сте от типа хора, които ги виждат, това означава, че постоянно търсите нещата, които другите хора изобщо пропускат.

Вашият любовен език е: качествено време.

Като любовник, за вас е важно вие и вашият партньор да отделите достатъчно време, за да се съсредоточите един върху друг.


Мечката

Ако сте видели мечката, когато сте погледнали това изображение, вие сте човек, който е роден лидер и сте готови да поемете отговорност. Това не означава, че трябва да сте шеф, но означава, че дори в ситуации, в които решите да заемете задната седалка, хората често търсят насоки от вас.

Вашият любовен език е: получаването на подаръци.

Когато някой има значение за вас, не можете да не го дарите със знаци на вашата любов - и очаквате същото в замяна. Свикнали сте хората да изразяват чувствата си към вас чрез осезаеми предмети.

Кучето

Ако сте видели кученцето, когато сте гледали това изображение, вие сте човек, който е мил и грижовен. Вашата доброта и способността ви да се грижите за другите мотивират много от решенията, които взимате ежедневно. Не сте натрапчив, но имате навика да поставяте нуждите на другите пред своите.

Вашият любовен език е: качествено време.

Няма по-мощно послание, което можете да изпратите на някого, когото обичате, от това да съсредоточите вниманието си само върху него, въпреки че винаги има милион други неща, на които трябва да обърнете внимание. За вас партньорът е приоритет номер едно и не е чудно, че очаквате същото и от него.