Много хора обичат психологическите тестове. Някои правят такива, за да проверят нещо, други искат да разберат нещо, а някои хора просто обичат да се забавляват или да използват резултата, за да намерят вдъхновение за нещо, което трябва да направят.

В следващите редове сме подготвили за вас един тест, базиран на психологията на цветовете. Той ще ви разкрие нещо ново и ще ви покаже какво ще ви се случи през летните месеци от тази година.

За да направите този тест, разгледайте картинката по-долу. Изберете едно от 9-те дръвчета, което най-много ви харесва. Не мислете много. Обикновено най-първичният избор е най-точен. След това проверете какво означава в резултатите.

Какво означава вашият избор:

Дървото, което сте избрали, разкрива как се отнасяте към себе си и какви промени смятате, че са необходими в живота ви. Вашият избор може също да опише скритата част от вашата личност, тази, за която вие не знаете, но другите хора знаят.

Резултати:

1. Дъб

Най-вероятно сте от хората, които винаги смятат, че чашата е наполовина пълна. За вас животът е огромно приключение, пълно с неочаквани неща.

През лятото ви предстоят приятни и значими събития, защото сте отворени за нови впечатления и сте готови за промени. Няма да се налага да се чувствате оковани или ограничени от обстоятелствата. Изпълнени сте със страст за нови постижения и всяко едно от тях ще ви донесе още една приятна изненада.

2. Лиственица

Може би да сте независими е това, което ви определя. Няма ограничения, които могат да пречат на избора ви на собствен път.

Вашите артистични способности най-вероятно ще доведат до увеличаване на доходите ви през това лято. Не е нужно да се стараете много, за да постигнете успех в работата: всичко, което трябва да направите, е да останете отдадени на своите принципи и мнение и ще получите това, което сте искали от толкова дълго време.

3. Клен

Може би сте чувствителен човек. Прекарвате много повече време от другите хора, мислейки за себе си и за света около вас.

През лятото в живота ви ще има човек, с когото ще изградите хармонични романтични отношения. Въпреки че сте си самодостатъчни и рядко се отегчавате, животът ви ще стане по-ярък и по-приключенски.

4. Елша

Вероятно сте много практичен и уравновесен човек. Много е удобно на хората да бъдат с вас, защото сте надеждни.

Въпреки че сте по природа силен човек, понякога не ви харесва, когато хората ви виждат като чувствителен човек. Ето защо може да имате проблеми с изграждането на връзка с противоположния пол. През лятото обаче идват хубавите неща. Ще срещнете човек, който може да оцени вашата доброта и да не се опитва да я използва.

5. Мирта

Може би сте уверен човек. Всичко в живота ви е под контрол, никога не се надявате на късмет и разчитате само на собствените си умения. Никога не отлагате нищо и се чувствате удовлетворени едва след като завършите нещо. Хората около вас усещат, че сте силни и ви харесват много. Благодарение на вашата постоянство и отговорност, през Новата година ще бъдете повишени, което е логичен резултат след всичките ви усилия.

6. Слива

Най-вероятно сте миролюбив и разумен човек. Обичате да прекарвате време с приятелите си, но също така обичате да сте сами.

Понякога просто се нуждаете от време насаме, за да помислите за смисъла на живота и да си починете от външния свят. И въпреки че имате нужда от вашето лично пространство, предстои много важно събитие, на което ще срещнете човек, пред когото ще отворите душата си. И няма да сгрешите.

7. Липа

Най-вероятно сте уверен и аналитичен човек, на който хората могат да разчитат. Вашата чувствителност винаги ви помага да разберете какво наистина има значение.

Хората, които не са толкова проницателни и внимателни като вас, вероятно ще тласнат към вас човек, когото наистина ще оцените. Това ще бъде някой, чието чувство за стил ще бъде също толкова изискано, колкото вашето. За този човек културата ще играе много голяма роля.

8. Кестен

Вероятно други хора смятат, че сте мечтател и романтичен човек. Не искате да приемате нещата рационално.

Това, което сетивата ви казват, е най-важното. Когато спрете да общувате с хора, които не смятат, че чувствата са важни и които разчитат само на ума си, вие се приближавате до момента, в който ще срещнете някой специален. Този човек също има мечти и той или тя няма да ограничава начина, по който изразявате емоциите и чувствата си.

9. Върба

Вероятно сте екстроверт. Обичате да поемате рискове и да поемате отговорност в замяна на интересна работа.

Уморен сте от рутината и чакате шанс да изиграете голяма роля в някои събития. Благодарение на това колко сте активни, идват промените, които ще ви помогнат да поемете водеща роля. Моментът на дългоочакваната слава наближава.