Ако обичате визуални пъзели, тази забавна гатанка ще ви впечатли. Създадена от млад графичен дизайнер от Унгария, който става известен със своите дизайни. Неговата тайна? Той скрива „тайнствен обект“ сред група от животни, които изглеждат повече от сладки. Вашата задача е да откриете този таен обект.

За някои това е лесно като детска игра. За други е истинско предизвикателство. Нека видим как ще се справите вие с тази задача.
Представяме ви един от проектите на младия дизайнер. Група слончета, събрани на едно място и оцветени в красиви, розови и лилави цветове. Някои от тях носят шапки, други четат вестници, а весели пеперуди им правят компания. Това, което е по-специално при тези слончета, е малкото сърчице, което дизайнерът е скрил, а вие трябва да откриете.

Това може да ви се струва на пръв поглед лесно, но ако нямате необходимите търпение и наблюдателност, може да ви отнеме много време докато видите сърцето.

Казват, че не е лесно да открием игла в купа сено. Но също така не е лесно да открием змия сред костенурки или пеперуда сред цветя. Работата е там, че съзнанието ни се замъглява от претоварването с информация, което многото слончета предизвикват. Така ни е трудно да открием онова, което търсим.
Това изображение е може би най-трудното, което дизайнерът някога е създавал, но е и най-интригуващото. Ако не успявате да откриете сърцето, той винаги предлага решение на загадката: