Да обичаме и да бъдем обичани е не само ключът към щастлив живот, но и към емоционално, физическо и психическо здраве. Ето защо е важно да ценим моментите, които прекарваме с любимия човек. 

Разбира се, някои преживявания могат да причинят достатъчно безпокойство и у най-стабилните хора, да ги накарат да се чувстват нервни и дори да доведат до паника. Защото никои, дори и най-стабилните семейства, не са имали връзка без препятствия по пътя си.

Ако искате да разберете какво предизвиква вашата собствена подсъзнателна тревожност по отношение на романтичните връзки, трябва да направите този кратък, но много точен личностен тест.

Наличието на тази информация може да ви помогне да се справите с нещата малко по-гладко следващия път, когато този тип паническа атака се появи. Погледнете внимателно следващото изображение и обърнете внимание на това какво видяхте първо. След това проверете резултатите си по-долу: 

1. Човекът, който носи наметало

Мечтаете да изградите силна връзка с човека до себе си, но в същото време сте ужасени от това колко уязвими бихте могли да станете пред този човек. Знаете много добре, че за да имате трайна връзка, ще трябва да си позволите да бъдете такива, каквито сте. Човекът, облечен с наметало показва възможността някой друг да ви познава напълно и от това изпитвате страх. Страховете ви не трябва да ви пречат да намерите любов. Да бъдете внимателни е ключът към успеха.

2. Лицето

Тайното нещо, което ви плаши в една връзка, е това да поставите нуждите на партньора си пред своите собствени. Въпреки това, ако искате да сте в стабилна връзка с някого е важно да положите малко усилия върху развитието на вашите емоционална интелигентност и зрялост. Разбира се, грижата за вас е важна, но все пак можете да се грижите за себе си, като същевременно вземете предвид и нуждите на този също толкова страхотен човек, когото обичате.

3. Дървото

Причината за безпокойството ви в отношенията е, че се чудите дали все още ще имате достатъчно време, което да прекарвате сами. Ако се влюбите в някой, който ви разбира и наистина иска да бъде с вас, той ще разбере нуждата ви от време за себе с. Не позволявайте на тези страхове да ви попречат да създадете любовна връзка, която наистина може да трае цял живот.

4. Луната

Страхът ви от това да не ви разбият сърцето е това, което ви плаши най-много във връзките. Не позволявайте притесненията за това, което може да се случи, да ви попречат да търсите любовта, която заслужавате. Всички истории имат начало, среда и край, но това не означава, че не си струва да се разказват. Време е да започнете да се наслаждавате на живота.