Понякога, за да подобрите секса, трябва просто да добавите нова играчка. Тези предмети могат да се намерят в дома ви и могат да бъдат учудващо забавни:

Кадифе: Милвай ерогенните му зони с кадифе - за съвсем различно усещане.

Балон: Редувайте се с надуването на балон и след това бавно изпускайте въздуха, следейки следата, която оставя на голата ви кожа. Ако балонът издава смешни звуци, малко смях от ваша страна само ще добави към приятното прекарване.

Ледени кубчета: Бавно разтопете ледчета по тялото на партньора си – завържете му очите с превръзка, за да засилите усещанията му.

Използвайте ластик: Когато вашето момче е в ерекция, разтегнете ластика и внимателно го плъзнете до основата на пениса му. Лекият натиск ще удължи ерекцията му и така ще можете да се забавлявате по-дълго. Внимавайте обаче, ако стегнете прекалено много, може да попречите на притока му на кръв, та ако почувства някакъв дискомфорт, отпуснете ластика.

Повече секс = по-малко стрес:

Пътят към релаксация - и по-къса работна седмица! – може би започва именно в леглото. Това е така, защото колкото по-малко секс правят хората, толкова повече работа търсят в офиса, което обикновено води до стрес. Това е според проучване направено от Гьотингенския университет в Германия. Така че опитай се тази седмица да прекараш малко повече време в леглото!