Някои момичета не дават втори шанс, не пропилявай първия. Не я приемай за даденост. Не пробвай колко може да понесе. Не се отнасяй с нея като с вещ.

Веднъж объркаш ли, ще загубиш завинаги доверието ѝ. Тя няма да те погледне по същия начин. Грешката ти ще промени връзката ви, отношенията ви. Ще разбие сърцето ѝ, защото умът ѝ ще помни какво си сторил. Колкото и да се извиняваш, не би променил нищо.

Тя не дава втори шанс. Ще приеме извинението ти, но това не означава, че ще иска връзката ви да продължи да се развива. Тя няма да стои и да чака, за да види как изпълняваш обещанието си. Ще съди по досегашните ти действия.

Не се проваляй, за да разбереш какво си изгубил. Не се отнасяй така към нея, че да я отблъснеш.

Късметлия си, за да получиш един шанс, че е избрала теб, че се е разкрила. Не го пропилявай. Не предавай доверието ѝ.

Някои момичета не дават втори шанс. Ако наистина те хареса, ако иска да е с теб, не би занижила стандартите си. Не би искала да е с човек, който я кара да се чувства недостатъчна. Колкото и да я боли, тя ще си тръгне, ако се провалиш. Иска да е щастлива.

Не бъркай, защото такива момичета си заслужават. Ако намеренията ти са сериозни, покажи ѝ го. Не се и съмнявай какво желае тя.