Без значение какво си мислиш и колко извинения можеш да измислиш, когато половинката ти не се бори за теб, това не променя факта, че ако той не го прави, значи не е толкова влюбен в теб, колкото ти си мислиш.

Не, той не е срамежлив. Не, той не е изплашен от твоята независимост и сила. Истината е, че чувствата му просто не са толкова силни.

Мъжете обичат преследването. На тях им харесва да се борят за нещата и хората, които искат. Това е в кръвта им. Когато един мъж разбере, че се интересува от дадена жена и иска да бъде с нея, той ще тръгне след нея, ще се бори за нея... 

Скъпа, чуй ме. Мъжът винаги ще ти даде милиони причини защо не може да е с теб. Ще ти даде извинения като работата, проблеми в семейството и други подобни. Те обаче, няма да са от значение, когато той срещне онази, която наистина харесва. Мъжете са наистина просто устроени, когато става дума за изразяване на чувства. Когато искат нещо, те го преследват. Не премислят нищо и не си измислят извинения.

Бъди силна и си тръгни от онзи, който не те цени. Напусни го, ако той не може да се обвърже с теб. Не влизай в ролята на преследвач! По-добра си от това.

Защото истинският мъж, онзи, който го е грижа за теб, ще се бори за теб и то всеки, абсолютно всеки ден. Ще търси различни начини да те изненада и да ти покаже колко те обича и колко иска да е до теб.

Той не би рискувал да те изгуби. Винаги ще вдига телефона. Ще те вдъхновява и ще ти прави комплименти. Ще те хваща за ръка и ще те целува на всяко едно място, на което може. Той, скъпо момиче, няма да си играе с чувствата ти, ще е до теб и няма да те кара да се притесняваш за нищо. Просто защото никога няма да имаш миг, в който да се съмняваш в чувствата му!

Ти ще си негов приоритет.

Дами, не търпете мъжа до вас, който ви приема за даденост, а изчакайте онзи, който ще ви е търсил цял живот!