Наближават абитуриентските балове и много девойки се чудят каква рокля да изберат. Е, ние ще ви покажем каква рокля не бива да избирате!

Всяка година родните абитуриентки стават все по-смели и нестандартни в избора си на бална рокля. Някои момичета имат толкова силно желание да се отличат, да блеснат и да привлекат вниманието, че се появяват в абсурден вид на бала си. Миналата година македонските медии се подиграха на родните ни абитуриентки за визията на фолкзвезди. И наистина подобни гледки не липсваха, макар че имаше и много стилни и елегантни момичета, които им измиха срама.

1.

 

Най-важното правило при избора на тази толкова специална рокля е да не забравяте, че не отивате на маскарад. Няма нужда от толкова кич. Роклята трябва да показва вашата индивидуалност, да ви допълва, да ви прави по-красиви и привлекателни. Няма нужда да си слагате силикон и да си помпате устните с ботокс, за да изглеждате по-секси на бала. Няма нищо по-хубаво от младостта и естествената красота.

2.

 

Може би ви се струва вълнуващо да се появите на бала само по татуировки, но как ли ще се чувстват околните и най-вече близките ви? Не забравяйте и за бельото. Фолкзвездите може и да нямат навика да носят подобни екстри, но те пък си изкарвах хляба с това.

3.

 

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

И все пак, ако си мислите, че нашите абитуриентки тотално разбиват представите за красиво и елегантно бално облекло, вижте тоалетите на американските тинейджърки, които определено ни вдигат самочувствието!