Само с няколко лесни стъпки можете да заблестите с маникюр на холивудска звезда. Ето как да си направите маникюр с вестник, като мрамор или с дантела.

“Вестникарски” маникюр

  1. Изберете лак с подходящ цвят за този тип маникюр. Нанесете внимателно на ноктите и оставете да изсъхне.
  2. Изрежете малки парченца от вестник с формата на квадрат, които по-късно ще залепите на ноктите.
  3. В малък съд изсипете етилов спирт.
  4. Следва най-важната част – потопете пръстите си един по един в етиловия спирт, след което внимателно залепвайте парченцата от вестника върху ноктите. Притиснете всеки един нокът, за да залепне добре вестника, след което го махнете. Отгоре нанесете безцветен лак за по-дълготраен ефект и сте готови.

Маникюр с мраморен ефект

"Мраморният" маникюр е изключително свежарски и ще ви зареди с настроение. Правилото тук е да не използвате стари лакове, тъй като с тях няма да ви се получи. Сгъстените лакове ще направят пласта много дебел. Пригответе няколко лака, като изборът за цветовете е изцяло ваш. И все пак, не смесвайте прекалено много цветове, за да не стане кичозно.

1. Налейте вода в малка чашка. Капнете във водата по една капка от желаните цветове. Не капвайте лака от голямо разстояние, защото капките ще потънат, а трябва да останат на повърхността. Леко смесете цветовете.

2. Нарежете парченца тиксо, с които ще облепите пръстите около ноктите. Те ще предпазят кожата от лака. След процедурата почистете с лакочистител, ако има петна.

3. Потопете ноктите във водата едни по един. След това внимателно изчакайте да изтече ненужното количество, така че повърхността да остане гладка. След 15 минути махнете тиксото. Нанесете безцветен лак за по-дълготраен ефект.

Маникюр с дантела или мрежа

1. Лакирайте ноктите в желания цвят.

2. Изрежете парченца дантела или мрежа, който ще залепите плътно на ноктите, след като лакът изсъхне.

3. Лакирайте с контрастен цвят върху дантелата. 

4. След като изсъхне и втория лак, изрежете стърчащите парченца от мрежата или дантелата. Нанесете топ лак.

А ако след всичко, което изчетохте, смятате, че има и по-лесни начини да заблестите като холивудска звезда - Честито! Абсолютно познахте! Най-яките предложения за отличен маникюр на супер цена, може да намерите в сайтовете за групово пазаруване, а VsichkiOferti.bg събират офертите на едно място.