Наближава един от най-предизвикателните дни на годината - 14.06.2024, предупреждава топ астрологът Адриана Вотей.

В социалните мрежи тя обяснява, че в петък на небето се образуват няколко опасни конфигурации: напрегнат аспект - квадрат между Марс в Телец и Плутон във Водолей.

Опасност за изостряне на конфликта Русия-Украйна! И напрегната конфигурация, където участват Слънце, Венера,Меркурий /Близнаци/, Сатурн и Нептун /Риби/ и Луна с Лилит /Дева/ - опит за здравословна дестабилизация, както в световен мащаб, така и при някои родени и имащи концентрация на планетите в гореспоменатите зодиакални знаци, алармира Вотей. Тя съветва хората да са бдителни, защото нараства опасност от хранителни натравяния. "Проверявайте срока на годност на продуктите, може би е по-добре да пропуснете консумации в заведения. Вероятни са изострянията на стомашно-чревни, невралгични заболявания, риск от травми на крайниците, инциденти при пътувания", са напътствията на астроложката.

"За съжаление, може да има опасни лекарски грешки и операциите по-добре да отложите. Най-вече ако сте родени под знаците на Риби, Близнаци, Дева и Стрелец или имате концентрация на планетите в хороскопа в тези знаци", казва още Адриана Вотей.

Тя препоръчва да се отложат сделки, свързани с покупко-продажба на имот/особено КЪЩА/, регистрация на фирми, сключване на търговски, бизнес сделки, споразумения, пише Лупа.бг.