Като необвързана, понякога се чувствам сякаш обществото не приема статуса ми. Където и да отида, виждам усмихнати двойки. Почти всички филми или книги, които чета, включват някакъв романтичен елемент. Да не говорим, че и баба ми иска да знае кога ще се омъжа и кога най-накрая ще има правнуци.

Колкото и да е вбесяващо - и колкото и културата да не го разбира - необвързаните също са способни на щастие. И едно изненадващо нещо може да ги кара да се чувстват страхотно.

Щастливите необвързани хора правят секс.

Вярно е - доброто, старомодно и неангажиращо забавление със сексапилния съсед от долния етаж може да е това, което прави живота прекрасен.

Наскоро един сайт за запознанства направи цялостно проучване на ключа към щастието при необвързаните хора. Резултатите показват, че необвързаните хора, които правят секс всеки ден е 187% по-вероятно да бъдат щастливи, отколкото тези, които правят секс веднъж седмично, а онези, които са в едногодишен сух период е 525% по-вероятно да бъдат нещастни от тези, които правят секс всеки ден.

Вижте кои са и другите неща, които правят необвързаните хора щастливи:

- Излизайте! Ако прекарвате 6 нощи седмично извън дома си, имате 536% по-голям шанс да бъдете щастливи от хора, които никога не излизат.
- Излизайте с хора с различни политически предпочитания от вашите! Странно, но факт – има 13% по-голям шанс да бъдете щастливи, ако го правите.
- Тренирайте, гответе и пийте с приятели! Тези дейности ще ви внушат чувство на задоволство.