Били ли сте някога толкова жадни, че да се доверите да пиете от бутилка вода, поднесена ви от някой непознат на улицата или в парка? Едва ли... Но видеото, което ще видите днес показва колко добродушни и доверяващи се на хората могат да бъдат животинките.

Обикновено, когато мислим за катерици, си ги представяме как бягат от нас. Въпреки че може да видим и такива, които си играят щастливо и необезпокоявано сред природата, примамени от парче плод, паднало от дърво. Ако се приближим към тях обаче, едно е ясно - рано или късно със сигурност ще избягат. 

Катеричката, с която ще ви запознаем днес, на секундата ще ви плени с очарованието си.

Потребителят на Туитър Сусанта Нанда, който е служител на индийската горска служба бе сред тези, които споделиха видеото първи. В него се вижда как катерица буквално моли за вода. Тя следва мъж и вдига предните си лапички във въздуха точно като куче, когато моли за храна. В този миг се вижда как мъжът държи бутилка с вода, а катерицата изглежда все едно се моли за глътка от нея.

Изглежда невероятно, но е истина! Когато мъжът спуска бутилката с вода до нивото на катерицата, животинката я хваща и започва да пие.

Ако не ни вярвате, че катерица моли за вода и пие от бутилка с вода, гледайте видеото по-долу, за да се убедите сами.

 

 

Толкова е сладка!