X

Това видео тотално ще промени отношението ви към плачещите бебета в самолета

от в 10:00 на 27.11.2016 в Всичко за теб | Семейство


Това видео тотално ще промени отношението ви към плачещите бебета в самолета

Това видео тотално ще промени отношението ви към плачещите бебета в самолета

Полетите с плачещи бебета са тежки за всички нас. Тежко е за пътуващите, които са похарчили цяло състояние за самолетен билет и чувстват, че заслужават малко тишина по време на дългия полет, тежко е и за майките, които знаят, че събират всички погледи, докато вървят по пътеката с нервно бебе на ръце.

От авиокомпанията Джет Блу осъзнават, че няма разрешаване на проблема с плачещите бебета, затова решили да приложат необичаен подход.
По време на полет 213 от Ню Йорк до Лонг Бийч Калифорния, след като няколко майки и децата им заели местата си сред останалите пътници, стюардесите съобщили:

„Това е първият полет, в който плачещите бебета са нещо хубаво. Всеки път, когато бебе проплаче в самолета, ще получите 25% отстъпка от следващия си полет с Джет Блу. С други думи, ако бебето ви се разплаче четири тъпи, получавате безплатен билет.“

Рекламата – наречена „FlyBabies” – показва как всеки път, в който се чуе бебешки плач, вместо обичайното пъшкане, сумтене и шумни въздишки от раздразнение, се чува смях и аплодисменти.

Изведнъж цялата идея да се ядосваш, че сладко невинно бебе плаче, изглежда много глупава. Да, това се е случило само за един полет и със сигурност няма да има още много подобни, но има надежда, че следващият път, в който до вас в самолета седне жена с бебе на ръце, ще я поздравите с усмивка.

 Теми   бебе | реклама | самолет

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.