Ако сте представители на забавната и оптимистична зодия Стрелец, подгответе се за един месец, изпълнен с удоволствия и флирт. Свикнали сте да вярвате, че декември е вашият месец, защото Слънцето преминава във вашата зодия, но истината е, че когато огненото кълбо е в Овен или Лъв, другите две огнени зодии, вие процъфтявате. Ето какво да очаквате за себе си през четвъртия месец от годината: 

Месечен хороскоп за зодия Стрелец 

Нахалното, похотливо слънце в Овен, пълно с огън, нагрява вашия 5-ти дом на романтика до 21-ви април. Това означава, че е време за огън, игри, флирт, срещи и жива романтика, идеални за вашата парти градска природа. 12 април, по-специално, е специален ден за вас, тъй като вашата управляваща планета, веселият Юпитер, се слива с господаря на сънищата, Нептун, в емоционалните Риби. Излезте навън и покорете града на тази дата, но внимавайте да не се захласнете по нечии сладки приказки. Комбинацията Нептун/Юпитер има миражна енергия. Едно от най-големите предимства на Пепеляшка е, че тя винаги е знаела, че роклята и каретата са изградени върху мечти с доза магия. Не забравяйте това и, ако ви се струва, че нещо е прекалено хубаво, за да е истина.

На 21-ви Слънцето преминава в бавен и стабилен сезон на Телец, където ще освети вашия 6-ти дом на рутина, диета и здраве. Телецът е земен, чувствен и обича удоволствията, което означава, че здравословният начин на живот може да замени горчиво-сладкия шоколадов фондан с шербет от червен портокал, който обичате да поръчвате.