Април е един от най-свежите и пролетни месеци в годината. Виждаме как природата започва да се събужда от своя зимен сън и е време да го направим и ние. 

Ако сте представител на зодия Овен, може би през този месец се чувствате във вихъра си. И причината не е просто наближаващият ви рожден ден. Април е вашето време от астологична гледна точка и е добре да го изживеете по правилния начин! Ето какво ви очаква, Овни, в четвъртия месец от годината!

Месечен хороскоп за зодия Овен

Освен Лъв, царственото Слънце не обича нито едно място на Зодиакалното колело повече от това на Овена, което е негов дом до 21 април. Тъй като вашият сектор на Себепознанието е осветен по този начин, е време да се съсредоточите върху това да поставяте себе си на първо място. Като се има предвид вашето прочуто его, това не би трябвало да е някакъв проблем. Но ето кое е различното през този месец: космосът няма нищо против егоистичното поведение на Овните през следващите седмици. Не ви се занимава с други хора? Останете си вкъщи. Не ви се стои вкъщи? Пътувайте. Бъдете своето импулсивно аз - Овенът винаги бърза за някъде. Тъй като енергията на младостта е на преден план през следващите три седмици, очаквайте повече жизненост, блясък и отскок. Либидото ви също може да се засили, заедно с малко по-странни апетити, тъй като маниакалният Марс, вашата управляваща планета, се намира в странния Водолей до 15-ти.

Когато Слънцето се измести в Телец на 21-ви, вашият паричен сектор се зарежда с енергия, но тогава е добре да внимавате с финансите. Защо? Марс също ще влезе в Риби в този момент. Това разположение може да ви накара да харчите (Марс) без правилно чувство за граници (Риби).