Всички искаме кухня с елегантни и удобни интериорни решения, но искаме това удобство да се дължи и на иновативни и функционални уреди, които да са в помощ на ежедневните ни домашни дейности. Именно такива са гранитните мивки SCHOCK. Не случайно световният лидер в производството и продажбите на композитни мивки се радва на голяма популярност и у нас.

 

SCHOCK е предпочитан бранд, от една страна защото композитните кварцови мивки SCHOCK са изработени от висококачествени премиум материали, което ги прави изключително здрави и устойчиви на надрасквания, осигуряващи дългия живот на мивката, от друга страна - изчистеният и елегантен дизайн, който ги превърна в търсена и популярна класика, вписваща се перфектно в интериорното решение на всяка съвременна кухня, при това с богат избор измежду множество прекрасни модерни цветове.

Не на последно място - в наши дни мивката е централна зона за приготвяне на храна, а SCHOCK отдавна води тази тенденция към мултифункционалност с умно проектирани мивки и подходящи аксесоари - което прави концепцията достъпна за всеки размер на пространството. 

А ако досега не сте се сблъсквали с удобствата на работната станция и допълнителните аксесоари към кухненската мивка е време да се запознаете с изключителния комфорт предлаган от SCHОCK. Проектирани за подобряване на функционалността и рационализиране на работния процес в кухнята те спестяват място на вашите плотове, което ви позволява да се справите с всяка кухненска задача директно върху мивката ви - от приготвяне на храната, до почистването след това. Сред предпочитаните модели са Prepstation D150, Mono D100L, Typos D100S, а също и разновидностите на модел Formhaus.

Приготвянето на домашните коледни сладки, направени с любов от собствените ви ръце е хубава традиция. Имате ли детски спомени за радостно смесване на тесто, изрязване и декориране на бисквитките, наслаждавайки се на вкусни аромати разнасящи се из кухнята? 

В помощ на всяка домакиня SCHOCK разработи модел, който е чудесен за всички фенове на коледните кексчета и почитателите на бисквитите - новата станция за подготовка прави приготвянето на коледните сладки изключително лесно, от началото до края. При това повърхността на гранитни мивки SCHOCK е антибактериална, устойчива на петна, лесна за почистване и безопасна за храните.

Интегрираният плот и интелигентните аксесоари придават на подготвителната станция допълнителна функционалност, превръщайки я в интелигентен помощник в кухнята. Представлявайки истинска революция в кухнята, новата концепция на мивката ви помага през целия процес на приготвяне на храна, още от първа стъпка, гарантирайки безкомпромисно приятно преживяване на готвене на професионално ниво във вашия собствен дом.

Официален представител на SCHOCK за България е фирма Вето. Моделите на гранитни мивки SCHOCK можете да откриете в магазините на Вето-уреди за вграждане, в градовете - София, Пловдив, Бургас и Варна, а също и на сайта - www.schock.bg