Мъжете със сини очи обичат да експериментират, но и кръшкат смело при всеки удобен случай.

Ако срещу теб стои синеок хубавец, очаквай все хубави неща в спалнята. Този мъж е готов да експериментира и знае наизуст извивките на тялото ти. За него не е проблем да те подлуди в леглото и да те накара да искаш още и още. Лошото е, че всичко бързо му омръзва и е склонен да кръшка. Синеокият мачо често спира поглед на жени със светли очи, защото се надява и те да са толкова палави, колкото него. Когато се разочарова, бяга далеч. Ако го укротиш в спалнята обаче ще е твой завинаги.

Мъжете с тъмни като нощта очи са родени да покоряват и поставят удоволствието на своята партньорка на първо място. Може да имат много жени, но се държат с всяка така, сякаш е единствена. Отделят достатъчно време на любовната игра и обичат да подаряват цветя на любимите си жени. Могат да бъдат ужасно романтични, ако им влезете под кожата.

В никакъв случай не приемайте за скучните мъже с кафяви очи. Те могат да бъдат ненадминати в леглото, ако им дадете свобода на действие. Поощрявайте ги, защото са малко неуверени. Въпреки това, те бързо се ориентират и доставят на партньорката си наслади на макс.

Най-опасни са обаче мъжете с котешки очи. Зеленооките господа крият толкова изненади, че във всеки един момент могат да ви шокират. В спалнята очаквайте неочакваното и бъдеще нащрек. Току виж се появи някоя танцьорка, без да сте я поканили. Е, поне няма да скучаете!