Празничният сезон е сякаш безкрайно редуване на тоалети. Но ако има един аксесоар, който може да остане същият между семейните вечери, срещите с приятели и приятните часове в офиса, това е маникюрът ви – и току-що намерихме цялото вдъхновение, от което се нуждаете, благодарение на Дженифър Лопес и нейния любим маникюрист Том Бачик.

Бачик наскоро сподели снимка на това, което нарича "богатите момичета" – маникюрът на Джей Ло. Той е къс, квадратен и в телесен цвят. Вместо остър ръб, ноктите имат мек наклон навътре от двете страни на краищата, а формата им е между квадратен и тип ковчег. Маникюрът е доста минималистичен и поставя целия фокус върху годежния ѝ пръстен и брачната халка.

Ето защо визията е перфектна за празниците - маникюрът на Джей Ло е с идеална средна дължина – ноктите ѝ не са натрапчиво дълги или супер къси, като тези, с които сме я свързвали в миналото. Тази дължина е перфектна за тези, които са свикнали с по-къси нокти, но искат по-дълги за партитата в края на годината. Освен това, маникюрът в телесен тон е като усилената версия на бледорозовия маникюр.

Джей Ло е само една от знаменитостите, които напоследък правят обрат в нюд маникюра – малко след като сподели работата си с латино дивата, Бачик също разкри нюд маникюр тип „супермодел“, който е създал за Никола Пелц Бекъм за филмова премиера.

Независимо дали отивате в салона или ще си направите маникюра у дома, това предложение е много постижимо. След като нанесете основа върху ноктите, добавете два слоя с телесен цвят, който съответства на тена на кожата ви. След това покрийте с топ лак за визия с блясък, който ще продължи през целия празничен сезон.