От 10.07. до 06.08. Венера, планетата на партньорствата, любовта и хармонията ще преминава през знака Дева. Знакът Дева е най-детайлно ориентираният и критичен знак от зодиака, следователно през периода можем да очакваме да имаме високи изисквания към любимите ни хора и да сме капризни по отношение на близките си връзки. Ще имаме склонност да анализираме любимия, да гоним перфектност в действията и думите му.

Важно е да не прекаляваме с претенциите си и да не губим от поглед голямата картина и стойността на връзката ни, взирайки се в незначителните подробности. Ако издребняваме има риск излишно да обтегнем отношенията си и да си създадем бъдещи проблеми.

Най-добре ще се чувстват през периода земните знаци Телец, Дева и Козирог, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци, те ще са на романтична вълна и е много вероятно най-накрая да решат да действат в посока, осигуряваща им раздвижване на любовния живот. Тези от тях, които са обвързани, ще разрешат залежали конфликти с половинката, а пък свободните ще се впуснат в отдавна отлагана авантюра.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци ще започнат нови отношения, които обаче не е изключено да се окажат не съвсем трайни.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв се очаква да срещнат човек, който да ги развълнува, чрез социалната си среда или чрез близък до тях човек.

Водните знаци Риби, Скорпион и Рак ще са по-склонни да зависят от други хора, по отношение на връзките си. С търпение и постоянство нещата ще им се случват, но е важно да са достатъчно последователни и старателни в доказването на чувствата и привързаността си.