Защо да е трудно, когато може да е невъзможно?

Не ти ли е омръзнало хората да се опитват да ти казват какво да правиш? Казваме „опитват“, защото със сигурност ти не си човека, който да позволи това да се случи и сама определяш живота си. Всъщност, дори да е по-добре да послушаш някой друг, понякога продължаваш да правиш каквото си решила, дори и да съжаляваш по-късно.

С някои зодиакални знаци е трудно да се разбереш, именно поради тази причина. Но неподчинението и бунтовничеството невинаги са лоши, те са просто личностни черти. Разбира се, ако не се интересуваш и забъркаш себе си или някой друг в беда, е различно. Но да се доверяваш на себе си изобщо не е лошо.

Въпреки хороскопа ни, много от нас имат проблеми с наложените правила. Да казваш на някого какво да прави, когато не знаеш кое е най-доброто за него или да се отнасяш към всеки по един и същи начин, а не индивидуално, защото така е по-лесно, може да накара всеки да се бунтува, дори и просто, за да докаже, че може. Властните фигури не мислят как действията им биха засегнали останалите. Ето кои зодии имат труден, а понякога и невъзможен характер:

Овен

Твърде упорити, за да слушат някого, те правят нещата по своя си начин и дори да знаят, че е грешно, не биха следвали волята на другиго. Това може да доведе до много повече неприятности по-късно. Импулсивността им често носи много повече вреди, а не ползи, но те просто са такава и правят точно обратното на съветите само и само, за да подразнят някого. Дръзки по характер, Овните много добре знаят кога нещо няма да се получи, но все пак правят това, което са си наумили. 

Близнаци

Отличаващи се със своята двойна и противоречила природа, Близнаците правят точно обратното на онова, което някой иска от тях, просто защото отказват да го слушат (и защото могат). Ако някой ги помоли да му запазят място, ще му кажат, че светът не работи по този начин. Но за някой, който обикновено е добър в изслушването и комуникацията с приятелите и семейството си, те са изключително упорити (и избирателно глухи), когато става дума дори за намек за власт.

Козирог

Не обичат да се доверяват на чуждото мнение, така че пожелаваме успех на всеки, който се опита да им каже какво да правят или ги насочи в друга посока, защото след като веднъж са решили, нищо и никой не може да промени мнението им. Винаги слушат себе си, но има правилен и грешен начин да го правят. Мили Близнаци, само защото можете да бъдете упорити, не означава, че трябва да сте такива. Често казвате на хората, че не правите нещата „само защото“, но когато някой е достатъчно смел да ви попита защо имате труден характер, не можете да му обясните. Понякога сте умишлено невъзможни, а това е вбесяващо, особено когато няма причина да се държите така.

Водолей

Никога неподдаващи се на властта, всъщност Водолеите са истински бунтовници и е добре да се внимава с тях. Лошото е, че егото им на моменти е по-голямо, което означава, че дори са готови да се провалят, никога няма да признаят, че имат нужда от помощ. Понякога могат да бъдат и противоречиви - в един момент да говорят, че са готови да научат нови неща и да са отворени към нови преживявания, а в другия да бъдат пълен пас. Истината е, че те просто не позволяват на другите да им казват какво да правят... дори ако това може да им помогне.