На 10 декември Венера премина в знака Козирог - започна фазата, в която се активират кармичните връзки, но и миналото.

Време е за разговор!

Планетата на любовта отново е в движение, катапултирайки партньорствата в нова ера – такава, която ще ви помогне да завършите годината щастливо. Венера идва при амбициозния и чувствителен Козирог, където ще остане до 2 януари, слагайки край на определени любовни истории. Важно е преди всичко да изследвате себе си и връзката си, чувствата си, но и желанията си. Венера предполага отлична преценка относно това доколко сте готови да отвърнете на любовта. Предишният период беше по-добър от обикновено, защото Венера беше в Стрелец, който е оптимист и вярва, че всичко ще отмине.

Но ако наистина искате всичко да се получи, тогава следващият период е благоприятен за вас и няма място за страх, особено ако от седмици търсите правилния начин да говорите с отсрещната страна.

Разговорът, който желаете, не е задължително да доведе до края на връзката, но може да ви помогне да разрешите някои от вътрешните си борби, да си поставите нова цел и да си помогнете взаимно.

Овен

Зад вас са тежките битки, които сте водили, без да молите другите за помощ. Все още има борба в сърцето ви, от една страна е желанието ви да продължите връзката, от друга е идеята, че партньорът ви забавя и ви блокира. Време е да спрете, да поемете дълбоко въздух и да вземете решение.

Телец

Телците във връзка ще преодолеят проблемите, които са срещнали и ще продължат да изграждат отношенията си, изпълнени с доверие и взаимна подкрепа. Необвързаните могат да очакват обаждане от миналото и подновяване на стар романс.

Близнаци

Ако сте във връзка, със сигурност сте наясно, че тя е повърхностна и сложна. Зависи от вас да решите как ще приключи и дали това ще се случи изобщо. Просто е важно да знаете, че заслужавате да сте щастливи и че ви очакват невероятни неща, само ако си позволите да се отпуснете.

Рак

Венера ви е подготвила изпитание. Останете верни на принципите си, както винаги. Ще бъдете разочаровани, но просто не забравяйте, че каквото и да се случи в живота ви, се случва, защото сте достатъчно силни, за да се справите с него.

Лъв

Сключили сте сделка със себе си, а едва ли някой е правил толкова важно нещо. Понякога се връщате назад във времето и прекарвате време с човек, който е бил част от живота ви, но през следващата година ще срещнете някой, който ще може да върви рамо до рамо с вас.

Дева

Заетите Деви ги очакват приключения и пътувания с половинката, красива и стабилна връзка, а свободните ще срещнат Телец или Овен и ще встъпят смело във връзка.

Везни

Трябва да се стабилизирате и да спрете да вземате прибързани решения. Опитайте се да запазите спокойствие или ще се нараните.

Скорпион

Едва ли можете да повярвате, че преминавате през такава трудна и непозната фаза на безпокойство и нерешителност. Имате всичко, но ви изморява. Искате спокойствие, любов и тишина, но все ги нямате. Сега е моментът да вземете важни решения, да премахнете определени неща, да поправите каквото може и накрая да бъдете щастливи. Ако искате да продължите връзката си, трябва да изключите чувството за притежание и ревността, а ако не сте в такава, очаквайте турбуленции (на които само вие знаете как да се наслаждавате).

Стрелец

Невинаги всичко върви по план. Това не означава, че е време за тъга, а за здравословна промяна! Напишете всичко положително и отрицателно, което чувствате и намерете сърцевината на проблема, очаква ви успешна година!

Козирог

Венера е във вашия знак и това ви прави още по-силни. Не прекалявайте с плановете и се поглезете, ще останете доволни!

Водолей

Както винаги, имате най-малко време за себе си. Не е ли време това да се промени? Като за начало си поставете цел и приоритети и преди да помогнете на другите, помогнете на себе си. В любовния ви път няма резки промени, защото сте твърде заети с решаването на чужди проблеми.

Риби

Вземате решения за съвместен живот и потомство и успешно планирате и реализирате тази идея. За вас зима няма, защото има кой да ви топли!