През април, затъмнението в Овен ще се случи във вашия сектор на отношенията, което само по себе си обещава мащабни промени в обкръжението ви, не само в личния живот. Да, класически този дом на хороскопа отговаря за брака, но всеки транзит на кармични възли (който ще се случи по време на Затъмнението) обещава пристигането на нови хора в съдбата на човек. За много Везни 8 април ще бъде денят, в който много неща в синдикатите и на работното място ще се променят завинаги. Управителят на вашия знак Венера навлиза в Овен от 6 април, което показва доста сериозен фокус върху отношенията с партньора, както и върху общуването с хората. Ще бъдете напълно съсредоточени върху това, което хората ви казват за вас и това ще бъде много полезно за вас. Например, благодарение на преглед на вашата работа или съвет от приятел, ще решите да промените нещо по отношение на работата или да промените начина на комуникация с партньора си. Също така, затъмнение в Овен може да донесе изцяло нов цикъл в отношенията, или началото на бракоразводни процедури, или достигане на ново ниво. Често по време на затъмнение хората решават да започнат съвместен живот или да купят общ имот. Дори проблемите с бременността могат да се разрешат по-бързо. Затъмнението е тунел в събития, които са програмирани от Вселената.

Началото на април ще се окаже богато на изненади, ще се окаже, че ще сбъдне мечтите ви. Въпреки че много ще зависи от инициативата и положените усилия: нищо не се формира от само себе си, не може да се направи без усърдие. Според хороскопа на Везните това е добро време за пътуване, смяна на работата или експериментиране с имиджа ви. Най-накрая можете да направите всичко, което сърцето ви желае. Тъй като дисхармоничната Венера в Овен внася хаос и разногласия, трябва да държите емоциите си под контрол. За уравновесените Везни това е съвсем изпълнима задача, но все пак трябва да внимавате за провокациите на недоброжелатели. Конкуренти и заклети приятели ще се опитат да използват всяка възможност, за да нажежат обстановката. Важно е да избягвате заложените капани.

Мечът на крал Артур в камък на дъното на океана

Важното е, че на 10-11 април съвпадът на Марс и Сатурн във вашия сектор на работа и ангажименти може да доведе до сериозен фокус върху отговорността. Възможно е да ви бъдат възложени нови отговорности или в работата ви да бъдат въведени някои дисциплинарни мерки. Най-вероятно това ще бъде подписано на хартия - Сатурн винаги „натежава“ всякакви подобни аспекти с официални въведения. За някои Везни този период може да донесе фокус върху здравето и грижата за някой от семейството, тъй като във вашата натална карта Сатурн управлява къщата на вашите родители. Например, ще трябва да ходите при баба си 2 пъти седмично и да й носите хранителни стоки. Същата тази връзка обаче може да допринесе за вашето здраве: ще трябва да посетите лекар и той ще ви предпише някои процедури.

В средата на месеца могат да се случат срещи, които ще окажат влияние върху живота. Ще се появят много идеи, ще ви се иска да работите още по-ползотворно и дори ще започнете да учите нещо ново. Според общия хороскоп на Везните през април 2024 г. предстоят делови пътувания. За да бъде пътят лесен, а познанствата - полезни, трябва да се отнасяте любезно към хората. Благодарение на влиянието на Меркурий в Овен правилното решение ще ви дойде наум. Освен това дипломатичните Везни ще могат да подбират толкова точни изрази, че никой няма да се съмнява в разумността на действията. Вярно е, че организмът може да устои на натоварванията, за което веднага ще сигнализират различни заболявания. Може би трябва да направите курс с витамини.

Стелиум в Телец 21-23 април

Истинска гръмотевична буря, прочистваща въздуха като след дъжд, ще има на 21-23 април, когато във вашия кризисен сектор настъпи съвпадът на Юпитер и Уран. За много Везни това ще бъде вид шок или драстична промяна в живота, която ще промени много. Онзи случай, когато изпитвате страх, емоционална депресия и криза, но в крайна сметка животът ви сякаш се освобождава от токсините. Между другото, ако имате лоши навици, тогава на тази дата можете да се отървете от тях. Това включва и психологически нагласи и комплекси, които години наред са ви пречели да се развивате по-широко. Между другото, в същия този сектор звездите влияят на нашата сексуалност, което означава, че може да имате пробив и разбиране на вашата енергия - колко сте сложни или, обратно, привлекателни.

Невъзможно е да се пропусне и ежедневната значимост на този сектор, а именно големият семеен капитал. Именно с него можете да направите драматична трансформация - покупка или продажба на къща, делба на имот или ремонт.

Пълнолуние в Скорпион 23 април

Месецът завършва с пълнолуние във вашия финансов сектор, което означава, че може да получите голяма сума или ръководството ви ще отговори на молбата ви за парична опция в работата ви. Въпреки това, едно от метафизичните значения на този сектор е вашето самочувствие, така че определено ще научите нещо за себе си благодарение на други хора, включително вашия мениджър (Луната във вашата карта управлява сектора на кариерата - в него могат да се случат драстични промени).

В края на април ще настъпи известен застой в бизнеса и ще се появи повече време за личния ви живот. Не можете да пропуснете тази възможност да се сближите със семейството си и да го опознаете по-добре. Априлският хороскоп за Везни предсказва напрежение в отношенията поради ежедневните неуредени условия. Необходимо е да се събере семеен съвет за предстоящия ремонт. За някои Везни позицията на Марс в Риби е опасна, тъй като провокира развитието на артроза и артрит на краката. Освен това съществува риск от заразяване с гъбични заболявания. Трябва да обърнете внимание на симптоми като остра болка, деформация на пръстите. Физиотерапевтичните процедури, ваните със сяра и сол ще помогнат за облекчаване на състоянието.