Везни, септември 2023 г. обещава успех в ученето и работата. Ентусиазмът ви обзема, в главата ви се роят новаторски идеи. Ако предприемете правилните стъпки, след като предварително сте изчислили възможните рискове, плановете със сигурност ще се сбъднат. Тъй като Слънцето в Дева увеличава недоволството от себе си, има вероятност да затънете в комплекси. Незаслужената критика само ще задълбочи страданието. Не приемайте коментарите присърце, ситуацията скоро ще се разведри. С жътвеното пълнолуние през септември изненадите са малко вероятни, Везните ще могат да се съсредоточат върху себе си. Това е добро време за самоанализ, за търсене на истинските желания. В допълнение към вътрешната трансформация можете да поработите и върху имиджа си.

Първите дни на септември може да бъдат помрачени от семейни кавги. Не бива да довеждате ситуацията до точката, от която няма връщане назад, опитвайки се да налагате мнението си на партньора. Ако работният ви график го позволява, можете да си организирате романтично бягство, за да разпалите отново пламъците на някогашна страст. За Везните, като големи ценители на красотата, е важно да изглеждат перфектно при всякакви обстоятелства. Благодарение на покровителството на Венера в Дева ще бъде възможно да постигнете съвършенство, и то с минимални инвестиции. Време е да организирате грандиозен шопинг, резултатът ще ви зарадва: Цял куп дрехи на смешни цени. Новият имидж ще привлече нови хора към живота.

Потокът от задачи ще намалее до средата на месеца, работата ще се движи с комфортно темпо. Ще успеете да се придържате към плана и да спазвате крайните срокове. Общият хороскоп на Везните за септември 2023 г. предлага да се съсредоточите върху повишаване на квалификацията. Съвестната работа под ръководството на опитен наставник ще ви помогне да достигнете висотите на майсторството. Тъй като Меркурий в Дева е белязан от такива хармонични аспекти като внимателност и конструктивно мислене, всичко ще се получи по най-добрия възможен начин. Във вихъра на делата обаче Везните не бива да забравят за един важен компонент на успеха - навременната почивка. Дори една кратка ваканция ще ви помогне да се рестартирате напълно, а най-важното е да оставите настрана дневника и телефона си.