Днешната рецепта е толкова вкусна, че сме сигурни, че ще допадне и на вас. Не ви е нужен повод, за да си я направите, така че защо не се поглезите още днес? Ето как да ги я приготвите.
Необходими продукти:
• 230 гр. козе сирене, омекотено до стайна умерена
• 1 ч.л. мед
• 1 ч.л. мляко
• 1/4 ч.л. сол
• 1 чаша пекани, нарязани на ситно
• 6 филийки бекон, сготвени до хрупкавост и нарязани
• 2 ч.л. сушен магданоз
Начин на приготвяне:
В малък тиган препечете пеканите на средно силен огън, докато пуснат аромат, около 5 минути. Наблюдавайте ги внимателно. Оставете да изстинат напълно. Смесете пеканите, бекона и магданоза в съд за пай.
В голяма чиния сложете хартия за печене.
Смесете козето сирене, меда, млякото и солта в голяма купа. Оформете 3-5 сантиметрови топчета и внимателно ги оваляйте в сместа с пекана и бекона. Поставете ги в съда с хартията за печене. Охладете в хладилник за поне 30 минути. Извадете ги от там 30 минути преди да консумирате. Сервирайте с препечени филийки или крекери.
Не можем да устоим!