Април чука на вратата ни и за всяка зодия носи нещо ново и интересно. Първият наистина пролетен месец събира в себе си две зодии, Овен и Телец, който носят коренно противоположни енергии. 

Ако сте представител на зодия Близнаци, месецът може да ви се стори хаотичен, напрегнат и объркан. Ето как да се справите: 

Месечен хороскоп за зодия Близнаци

Сезонът на Овен е тук, за да ви помогне да защитите егото и себе си. Може да почувствате нещата около себе си наистина прибързани, подходящи за някой, който е свикнал да се справя сам. С тази енергия във вашия 11-ти дом на приятелството и социалните мрежи до 21 април можете да откриете, че вашата бъбрива природа води пълен монолог, без диалог. Приятелите ви може да не харесат това. И с вашата управляваща планета, комуникативният Меркурий, който се присъединява към 11-ти дом на 11-ти, този импулс да говорите през, чрез или около хората само ще се засили. Затова внимавайте с твърде много неистово остроумие, което може да се приеме като прекалено осолено ястие. Имайте предвид също така, че Овенът може да бъде конкурентоспособен, така че се опитайте да избегнете римейк на „Гадни момичета“ през следващите няколко седмици с вашите приятели. Вместо това се борете за тях и техните интереси – това е правилният начин да използвате енергията на Овен през този сезон.

На 21-ви Слънцето в Телец се измества във вашия 12-ти дом на несъзнаваното, което от своя страна може да раздвижи вътрешните ви запаси от тайни.