През септември животът ви ще поеме по неочакван път, Водолеи. Вероятно дългогодишен партньор ще се покаже от нова страна или в кариерата му ще се очаква сериозен пробив. Във всеки случай ситуацията ще се развие бързо. Позицията на Слънцето в Дева променя възприемането на света, спускайки на земята витаещия в облаците Водолей. Приоритет са стабилността и комфортът, налице е стремеж към натрупване. Търсенето на допълнителен източник на доходи ще се увенчае с успех. Пълнолунието през септември ще бъде късметлийско за вас. Имате всички шансове за успешно запознанство. Вярно е, че търсенето на сродна душа в интернет ще доведе до разочарование. Необходимо е живо общуване, без него напредъкът е невъзможен.

В началото на септември нещата ще се развият добре, настроението ще е подходящо. Настъпва щастлив момент, в който желанията съвпадат с възможностите. Хороскопът на Водолея обещава, че тази ситуация ще продължи достатъчно дълго. Можете да се грижите за себе си, да прекарвате време със семейството си и напълно да се потопите в някое хоби. Това няма да попречи на нещата ни най-малко. Тъй като Венера в Дева дарява педантичност и стремеж към идеала, Водолеят ще успее във всичко, което предприеме. Постоянният стрес обаче може да доведе до психосоматични заболявания, тъй като това е естествена реакция на организма към стреса. Не бива да се превръщате в подгонен кон, трябва да се наслаждавате на всичко, което се случва.

Обстоятелствата в средата на месеца ще се развият по най-благоприятния начин. Късметът няма да отслаби хватката си, изненадите ще продължат. Възползвайте се от момента и купете няколко лотарийни билета. Все още не се знае кога ще се отвори коридорът на възможностите, трябва да се стремите да живеете пълноценно. Меркурий в Дева ще ви помогне да стигнете до правилното решение, когато критичността и взискателността към себе си се увеличават. Въпреки лекомислието и навика да "сграбчвате върха", ще успеете да стигне до същността на въпроса. От не по-малко значение ще бъде и интуицията, която ще насочи мислите в правилната посока. Трябва да се вслушвате внимателно в нейните подкани.