Време е да кажеш край на взаимоотношенията си с хора, които ти вредят.
Време е да кажеш край на приятелства, които не са приятелства.
Време е да кажеш край а връзки, които са изградени не върху любов и подкрепа, а върху егоизъм и манипулации.

Време е да кажеш край на миналото.

Продължи напред.
Развивай се. Израствай. Така ще привлечеш в живота си хора, които те обичат такъв, какъвто си. Ще привлечеш хора, които са приятели не на думи, а на дела. Ще привлечеш щастие.

Вече няма нужда да отричаш чувствата си. Вече няма нужда да отричаш себе си и нещата, в които вярваш. И които знаеш, че заслужаваш. Не променяй мисленето си заради някой друг.

Не променяй себе си заради някой друг.

Време е да спреш да толерираш хора, които те подценяват. Време е да спреш да толерираш хора, които се опитват да те обезкуражат. Време е да спреш да толерираш хора, които не те толерират.

Избири да се обградиш с хора, на които можеш да разчиташ. На които можеш да вярваш. Хора, които са истински. Не спирай да търсиш такива хора. Хора, с които можеш да споделяш своята цялост, е не само частица от себе си. Хора, които вярват в теб, когато ти самият губиш вярата си. Хора, които ти дават от куража си, когато започнеш да се колебаеш.

Време е да направиш крачка напред и да си тръгнеш от хората, които непрекъснато те критикуват. Време е да си тръгнеш от хората, които ненужно се съревновават с теб.

Време е да си тръгнеш от всички, които в сърцата си вече са си тръгнали от теб.

Защото в света ти вече идват хора, които те обичат истински. Хора, които те учат да обичаш. Тях. И себе си.