Ставаме рано, трескаво се приготвяме за началото на поредния забързан ден, закъсняваме, притесняваме се, отново не ни достига време, опитваме се да свършим максимално много работа, а след това отново се прибираме у дома. Умора, раздразнение и мрачно настроение са вечните ни спътници в 21-ви век. 

Работим прекалено много, смеем се прекалено малко и се движим крайно недостатъчно. И макар работата пред компютъра да ни дава възможност да се изявим в собствената ни сфера, в нас винаги остава усещането, че тялото ни не получава това, от което се нуждае най-много - движение и забавление. 

Този начин на живот е добре познат на мнозина и причина за безброй оправдания, че времето никога не е достатъчно. Работата в офис определено не се отразява добре на здравето ни, а фактът, че по 8 часа на ден сме в седнало положение със сигурност не влияе добре и на фигурата ни. Но истината е, че когато желанието е налице, всички извинения губят стойност. 

Има ли нещо по-хубаво от усещането за добре свършена работа и душевен мир? Разбира се, оправданието, че времето никога не е достатъчно, просто не важи, когато тренировката е приятна, резултатна и разтоварваща.

Звучи прекрасно, а личното преживяване е дори още по-хубаво. Happy Life Slim & Shape Club е новото място в София (и по-точно в Манастирски ливади), което предлага тренировки от ново поколение в приятелска и бутикова обстановка. Да, модерният свят изисква и модерен начин, който да осигури на тялото и ума ни необходимото раздвижване и релакс, от които се нуждаят. А когато съществува съчетание между ефективни тренировки с по-малко усилия и резултати, които ни гарантират, че ще посрещнем сезона на банските без притеснение, значи сме открили нещо, което заслужава вниманието ни. 

Може би и вие сте на мнение, че тренировката не трябва да бъде просто поредното задължение, което ни очаква няколко пъти в седмицата. Според нас всяка тренировка трябва да бъде незабравимо преживяване, което да те откъсне от заобикалящия свят, да те накара да се почувстваш добре и да даде на душата ти спокойствие, за което копнее. Всичко това, а и много повече, е възможно с помощта на уреди, които ни дават много повече от очакваното.

За физическия ни комфорт в спортния клуб Happy Life се грижат иновативни уреди, които подобряват резултатите, а усилията от наша страна са по-малко. Става дума за уреди, които напомнят за сцена от "Междузвездни войни". Уреди, които наистина работят и се борят с излишните килограми. Мечтата на всяка дама за постигането на стройна фигура, нали? Истината е, че желанието ни да изглеждаме по възможно най-добрия начин не е просто блян, който с всеки изминал ден ни се струва по-непостижим. Бутиковите уреди в Happy Life имат за цел да отнемат от напрежението и да ни докажат, че тялото ни може да изглежда по начина, който винаги сме мечтали, без да се налага да преживяваме добре познатите ни мъчения от фитнес залата.

На ваше разположение са 7 уреда, които не само дават на тялото всичко, от което се нуждае, но и усилват ефекта от всяка тренировка. А прекрасното отношение, което получава всеки, допринася за душевната почивка, която получаваме с всяка тренировка. 

Всъщност в Happy Life всеки може да се наслади на тренировка от бъдещето, която ни зарежда с енергия, позволява на кожата да покаже красотата си, а умът ни получава така необходимата доза спокойствие и свобода от ежедневието. А най-хубавото е, че всяко посещение на спортния клуб е изживяване, което не можем да открием на друго място. 

Все пак красотата не зависи само от външния ни вид, но и от разположението на духа ни. А в забързаното ежедневие е задължително да дадем на ума си почивката, от която се нуждае, а защо не и да се поглезим не само с уреди за тренировки, но и с уреди за релакс. В спортния клуб Happy Life дори релаксът е издигнат на пиедестал с Activ Slim IR Touch 6in1. Дори релаксирайки, продължаваме да горим калории, а кожата ни се зарежда с колаген, за да разкрие цялата си красота.

А за да се убедите, че ефективната тренировка може да бъде проведена с минимални усилия, имате възможност да участвате в играта на Happy Life и да спечелите 2 безплатни тренировки. Всичко, което трябва да направите, е да отговорите на въпроса: Колко на брой са бутиковите уреди в спортен клуб Happy Life. На 4 юни ще изтеглим трима късметлии, които ще спечелят по 2 цялостни безплатни тренировки.

И тъй като ние не пропускаме възможност да се похвалим, когато сме открили нещо, което наистина помага на тялото и ума ни, искаме да споделим радостта с вас. Всеки посетител на клуб Happy Life ще получи 1 безплатна тестова тренировка. А за всички дами от Dama.bg има още една специална изненада - ще получите допълнително 1 безплатна тренировка при закупуване на абонаментна карта. Единственото, което се изисква от вас, е да кажете магическата дума HappyDama и ще можете да се насладите на допълнителната тренировка до края на месец юни.

Желаем ви успех и нека красивата фигура и ефективните тренировки винаги са с нас!