Мъничката Лидия Ганева ще представи България в Малта, с песента „Вълшебен ден", която е дело на Владимир Ампов - Графа, автори на текста са Владимир Ампов - Графа и Илия Григоров. 

Лидия Ганева ще представи страната ни с песента „Вълшебен ден" в 14-то издание на песенния конкурс Детска Евровизия, който ще се проведе на 20-ти ноември в малтийската столица Валета. Предстоящото телевизионно шоу ще бъде по-различно от познатите досега. За първи път спектакълът ще се реализира от три локации и ще започне в по-ранен час от обичайното - 17:00 часа местно време.

Във видеото към песента участват над 20 деца, с изявен талант в музиката, танца и спорта. По време на снимките Лидия Ганева е облечена с тоалети, специално създадени за нея от дизайнерката Радина Томчева.

Лидия е родена на 2 февруари 2006 г. и от невръстна възраст проявява музикалния си талант. Още не е проговорила, когато вече си повтаря фрази от детски песни, които нейната майка ѝ пее. За първи път излиза на конкурс, когато е още в детската градина и не е навършила 5 г. Още тогава печели награда - за най-малък изпълнител в конкурса. 

10-годишната Лидия стигна до участие в конкурса след като журито и зрителите дадоха най-много гласове за нея. Тя се яви на прослушването с изпълнения на две песни - Who's Loving You на Майкъл Джексън и “Рапсодия” на Роберта.