Пътят към себепознанието и постигането на вътрешен мир е осеян с много трудности, въпроси и борба. Истината е, че всеки от нас може да се превърне в човека, който винаги е мечтал да бъде. И тъй като споделеният път винаги е по-лек, световноизвестната психоложка и авторка на бестселъри Лиз Бурбо ни предлага да ни „придружи“ с новата ѝ книга „Слушай своето тяло – твоя най-голям приятел на земята“.

Лиз Бурбо е утвърден специалист и собственият ѝ житейски опит ѝ помага в множеството семинари, които изнася из цял свят, както и за написването на общо 24 книги. Нейната цел е да помогне да хората да осъзнаят мисията си в живота, да постигнат радост, мир със себе си и света, спокойствие и разбира се, да сбъднат мечтите си.

Лиз вярва че промяната на собствената ни нагласа и придобиването на вяра в самите нас и способностите ни са ключът към успеха и щастливия живот.

Ето защо нейната нова книга „Слушай своето тяло – твоя най-голям приятел на земята“ има за цел да ни напомни колко е важно да обръщаме внимание на всичко около и в нас – в духовен, емоционален, физически и емоционален план. В книгата ще открием ефикасни начини и конкретни примери, с чиято помощ можем да постигнем вътрешно усъвършенстване. А в края на всяка глава ни очакват практически упражнения, които ще ни помогнат да осъзнаем собствените ни нужди.

В периода от 07-ми до 17-ти март 5 от вас имат шанс да спечелят безплатно копие от книгата на Лиз Бурбо с автограф „Слушай своето тяло – твоя най-голям приятел на земята“. Единственото, което трябва да направите, е да отговорите правилно на въпроса: „Какъв е броят на книгите, написани от Лиз Бурбо?“.
Петте късметлийки ще получат и покана за официалното представяне на книгата, което ще се състои на 20-ти март от 18 часа в книжен център "Гринуич", на булевард "Витоша" 37. 

Желаем ви успех и не забравяйте, че всяко наше решение и действие винаги трябва да има за цел да ни превърне в човека, който винаги сме искали да бъдем.