Всички харесваме Еди Мърфи, неговите филми, чувството му за хумор и заразителната му усмивка, но знаехте ли, че той има цели 10 деца, които отглежда заедно със своята половинка Пейдж Бучър?

Гледайки назад в миналото, Еди Мърфи е имал доста сложен любовен живот със своите възходи и падения в любовта, както всички нас. 

В края на 80-те години Мърфи става баща на 2 сина, Ерик и Кристиан, от две  бивши приятелки Полет Макнийли и Тамара Худ.

Той се жени през 1993 г. за Никол Мичъл, след като я среща през 1988 г., и двамата имат 5 деца заедно - Бриа, Майлс, Шейн, Зола и Бела. Но семейството им се разпада и през 2006 година те обявяват своята раздяла, която протича без много шум. 

През същата година комикът започва да се среща с бившата Spice Girl-ка Мелани Браун, с която имат дъщеря Ейнджъл. Мърфи имаше съмнения относно бременността, но тест за бащинство потвърди, че той е бащата.

Най-накрая, през 2008 г., Мърфи беше много за кратко свързан с телевизионния продуцент Трейси Едмъндс. Двамата се венчаят на частна церемония в Бора Бора, но малко след това разбират, че това не е за тях и се отказват. 

Най-накрая, Мърфи и Бучър започват да се срещат през 2012 г. 

Пейдж Бътчър е австралийска актриса и модел, която си проправя път към върха още от ранна възраст. В началото на актьорската си кариера тя получава ролята на фонов модел в "Агент XXL" от 2006 г., където се среща с бъдещия си мъж Еди Мърфи. 6 години след като стават двойка той ѝ предлага брак - през 2018 г. Двамата са страхотен отбор. Имат две деца - дъщеря и син и така с тях децата на Мърфи стават общо 10, но неговата нежна половинка няма нищо против тях, напротив - даже е много щастлива с толкова пълна къща.