Все по-топло и приветливо време - кое е най-хубавото на пролетния сезон? Очарованието на уютните моменти, красотата на малките неща и на всички емоции и скъпоценни мигове, които прекарваме с любимите ни хора.

Да, красотата на живота се крие именно в малките неща, които превръщат живота ни в нещо голямо и значимо. 

А има ли нещо по-прекрасно от уюта на дома, прегръдката на любим човек и сладко изкушение, което автоматично ще ни настрои на романтична вълна?

Представете си следния сценарий - краят на работната седмица, искате да се отпуснете и да се сгушите в прегръдките на любимия човек. Какво би направило този ден още по-прекрасен? Точно така, сигурни сме, че и вие си мислите за вкусен десерт, който ще поглези сетивата ви и ще ви накара да се усмихнете. Нещо толкова малко, но много вкусно - малкото бижу, на което винаги можете да разчитате за подобряване на настроението.

Сладка изненада 

Имали сте тежък ден и търсите нещо, с което да се разведрите и подсладите? Как ви звучи да се поглезите с вкусни бисквити с фин какаов кувертюр? Звучи наистина изкушаващо, нали? Бисквити "Навона" са винаги до вас, за да направят деня и вечерта ароматни и вкусни.

Вкусен завършек на вечерта

Всеки заслужава да се поглези със сладко изкушение, което му навява прекрасни спомени. Бисквити "Навона" са чудесен избор за всички онези мигове, които си струва да се запомнят и да се ознаменуват с нещо наистина вкусно и различно. Независимо дали сте почитатели на класическия фъстъчен крем, вкуса на капучино, ванилия, или какао можете да бъдете сигурни, че винаги ще имате до себе си нещо сладко, което да ви накара да забравите за всичко и просто да се насладите на ненадминат вкус.

Израз на обич 

Понякога имаме нужда да изразим обичта си към любимите хора просто така - без думи и повод. А какъв по-добър начин от вкусен подарък, за който сме сигурни не само, че ще им хареса, но и ще им докаже, че сме готови да споделим сладки моменти с тях. Кутията бисквити "Навона" е малкото бижу, с което можем да засвидетелстваме любовта си към всички ценни хора в живота ви. 

И тъй като сме убедени, че всеки от нас пази дълбоко в сърцето си поне един прекрасен миг, свързан с любим човек, тази пролет ви предизвикваме да споделите своя най-емоционален миг с нас. Бъдете креативни, защото най-докосващите ще наградим с малкото бижу за ценителите на изтънчените вкусове кутия бисквити “Навона” и бутилка розе "Тера Тангра". Имате време до ..., a още на следващия ден ще разкрием дали не сте сред победителите. Е, кой е вашият най-емоционален миг с любим човек, който ви стопля и в най-студените дни? Този, който е толкова скъп, че и в момента кара сърцето ви да прелива от най-чистата емоция?