Този текст е за теб! Защото си невероятна! Защото си истинска! Защото си силна! Защото си зодия Рак!

1. Съпричастност

Тя умее да се поставя на ваше място. Да чува зова на душата ви. Да съпреживява емоциите ви. Тя чувства страданието ви и е готова на всичко, за да го облекчи. Боли я, когато и вас ви боли. Сърцето й вибрира с вашето и търси начин да го утеши.

Тя е жена. И е зодия Рак.

2. Всеотдайност

Тя ще направи всичко за скъпите на сърцето й хора. Обича без условности и без условия. Раздава се без задръжки и без ограничения. Тя помага без въпроси и без въпросителни. Там е, когато имате нужда от нея. Дарява ви с грижовността си и не търси отплата.

Тя е жена. И е зодия Рак. 

3. Искреност

Тя не понася лицемерието и лъжата. Не говори полуистини и не търпи да слуша такива. Не изневерява на себе си и не предава принципите си. Тя разпознава на мига, ако сте сложили маска. Държи на честността. Вярва в откровеността.

Тя е жена. И е зодия Рак. 

4. Щедрост

Тя усеща от какво се нуждаете и е готова да ви го даде, дори ако това значи да лиши себе си. Да помага е нейното призвание. Чувства се най-щастлива, когато се грижи за другите, а не за себе си. Тя е несекващата помощ. Неуморната подкрепа. Неизчерпаемата любов.

Тя е жена. И е зодия Рак. 

5. Човечност

Тя е стабилното рамо, на което да се облегнете. Сигурният довереник за тайните ви. Верният приятел в трудните за вас моменти. Тя не ви съди, когато съдите себе си. Прощава ви, когато не можете да простите на себе си. Обича ви, когато ви е трудно да обичате себе си.

Тя е жена. И е зодия Рак.

И затова е прекрасна!

Посвещава се на майка ми, Анна Лабова. Благодаря ти, че те има в живота ми, мамо!


Автор: Гергана Лабова