Има четири зодии, които повече от всичко обожават да даряват околните с материални и нематериални блага и крайната цел винаги е щастие. Ето за кои точно говорим:

Зодия Рак: Представителите на зодия Рак са готови да дадат всичко от себе си за вас, но знайте, че и те очакват да им върнете услугата задължително. Например, ако са били вашата морална подкрепа, когато сте се намирали в труден момент, бъдете сигурни, че очакват в замяна и вие да дадете всичко от вас, когато те са в емоционална дупка.

Зодия Лъв: Това са най-много щедро даващите от целия зодиак.Тяхно призвание е да правят околните щасливи - това ги зарежда позитивно и им носи лично удовлетворение. Да си кажем направо - подходът на Лъвовете е малко алтруистично-егоистичен. Колкото искат да допринесат за вашата радост в душата, толкова го искат и за своята лична угода.

Зодия Дева: Те са с най-чистите помисли, когато става дума да се прави добро на някого. Обичат да дават и дават от сърце, без да очакват нищо в замяна. Е не съвсем нищо... Девите не биха ви поискали да им върнете услуга или жест, но пък винаги биха ви напомнили за онзи прекрасен слънчев ден, в който са ви помогнали с нещо, което реално е могло и да не правят за вас, но нали сте добри приятели... Правете им комплименти и им обяснявайте колко много им благодарите за стореното добро и всичко ще бъде наред.

Зодия Везни: Трудно е да се разбере защо Везните изобщо помагат на останалите и претендират, че постъпката им е абсолютно безусловна, но винаги има скрита надежда, че те на всяка цена ще им върнат услугата. И най-важният момент е, че те никога няма да си кажат направо какво очаквват от вас - трябва сами да познаете, а не познаете ли... горко ви!