Всеки човек е различен, но всяка една зодия има общи черти, които всички нейни представители споделят. Това важи за техните недостатъци, положителни черти и странности. 

Представяме ви забавните странности на всяка зодия:

Овен

Овенът е най-развратен сред всички знаци на зодиака. Но той не смята това за свой проблем, защото като цяло той няма проблеми. Но въпреки това, в спалнята на Овена можете да видите купища дрехи, обвивки от бонбони и други предмети на необичайни места. А и освен това никога няма да видите Овен да подрежда - той просто няма време за това, защото в главата си има куп нереализирани идеи.

Телец

Телецът е обсебен от храната. Ще го разберете, щом прекарате един ден с представител на зодията. Ще забележите, че той буквално не може да напусне дома си без снакс или ядки. Винаги ще намери какво да хапне по пътя за киното, ресторанта, дискотеката. В редките случаи, когато той споделя храната си с вас, поне ще имате голям избор от разнообразни храни.

Близнаци

Близнаците мразят цифрите. По някаква неизвестна причина те се объркват в момента, в който се натъкнат на някакви числа: не помнят телефонни номера и адреси, а за да запомнят колко килограма ябълки трябва да купят, ще ви попитат няколко пъти.

Рак

Раците са безнадеждни романтици. Постоянно си измислят взаимоотношения, които никога няма да просъществуват. Те рисуват имената на половинките си в сърчица и всички стени в стаята им са облепени с плакати с известни личности. Но поне винаги са на крилете на любовта.

Лъв

Лъвът е приятелят, който трябва да потърсите, ако сте гладни в три сутринта. Ако някога чуете история как някой е похарчил десетки левове в ресторанти за бързо хранене, не се съмнявайте, че този някой е бил Лъв. Изглежда, че той никога няма пари, но никога не остава гладен. Нито неговите приятели.

Дева

Девата е въплъщение на поговорката "Тихите води са най-дълбоки". Можете тайно да я хванете да чете романи за възрастни. Въпреки че вече ще знаете за това, ако тя е най-добрият ви приятел. Но поне винаги може да даде правилните и ефективни съвети за връзките.

Везни

Везните изобщо не забелязват колко са красиви, дори когато приятелите им го казват всеки ден. Но е истина: дамите Везни изглеждат невероятно и в моментите, в които си седят у дома и няма да излизат никъде. Те никога не разбират защо ги хвалят и причината не е скромност. Те просто не вярват и това е всичко.

Скорпион

Скорпионът обожава всичко меко, сладко и пухкаво. Той с удоволствие ще прекара деня си, заобиколен от десетки котенца и никога не минава покрай бездомно животно, без да го погали. Често идва на гости не на вас, а на кучето/котката ви и вече е измислил прякори на всичките си въображаеми домашни любимци.

Стрелец

Дори не предполагате колко концентриран може да е Стрелецът в даден момент. Той винаги има контрол на нещата, но дори нещо да не е наред, никой няма да се притесни, тъй като Стрелецът е самото спокойствие. Винаги, когато имате нужда, можете да го помоли да дойде и да ви каже няколко успокоителни думи.

Козирог

Козирозите винаги забравят всичко. Ако ги помолите за нещо, трябва постоянно да им го напомняте. Имена, дати, насрочени срещи - всичко това е една голяма мистерия. Не е изненадващо, ако Козирогът се изгуби в собствения си квартал. 

Водолей

Водолеят вярва във всички теории на конспирацията, извънземни и какво ли още не. Той няма да се умори да доказва, че правителството е срещу нас и да създава теории за края на света. Просто му дайте време и той ще ви накара да повярвате, че кацането на луната е фалшифицирано. 

Риба

Рибите обичат да прекарват времето си сами. Любимото им забавление е да си почиват у дома и да слушат силна музика. Между другото, те са напълно очарователни, когато са пияни: правят луди неща, забавляват се и танцуват по-добре от всички. Определено трябва да отидете на купон с представител на Рибите.