Високи температури, прекрасни емоции, много усмивки и незабравими мигове - лятото е времето за пътешествия и веселби. Безгрижните дни са най-прекрасното време от годината.

И макар вече всички да мислим, че лятото е към края си, не бива да забравяме, че предстоят национални празници и още почивни дни.

Септемврийските празници са на прага ни и ако все още не сте решили как и къде да ги прекарате, днес ще поговорим за възможностите за пътешествия. 

Най-напред е важно да уточним, че 6-ти и 22-ри септември тази година са обвързани с 3 почивни дни. С други думи - за три дни имаме възможност да се поглезим на много места в зависимост от предпочитанията ни.

Ето защо днес даваме 5 прекрасни идеи как да прекараме трите почивни дни през септември. 

Близки приключения

Когато помислим за пътуване, често в съзнанието ни изникват екзотични картини от далечни дестинации. Но истината е, че дори близките направления могат да ни помогнат да се откъснем от ежедневието. 

3 дни са напълно достатъчни, за да задоволят любопитството ни и да ни запознаят с ново място. Ето защо би било чудесно да проучите кои са градовете и местностите в радиус от около 100 км от вашия град. Можете да бъдете сигурни, че ще откриете места, които си заслужават да се посетят.

Очарованието на last-minute круиз

Напоследък все повече хора си впускат в невероятното приключение да пътуват по вода. Именно този вид пътешествие се оказва и лесно достижим, благодарение на предложенията в последната минута, които често са доста изгодни и обещават едно наистина незабравимо преживяване. 

Тайната на евтините полети

Правилото за резервирането на билет в последния момент важи с пълна сила и за самолетните билети. Винаги сте мечтали да отидете в Париж, Будапеща, Крит? Сега е моментът да бъдете импулсивни и да организиране пътешествие в последната минута.  

Септември и морето

Три дни са напълно достатъчни, за да си подарим прекрасно бягство на морския бряг. Представете си огромното удоволствие от звука на морските вълни, когато сме на прага на есента и сивия период от годината.

Месец септември наистина е чудесна идея за морско бягство, защото обещава почти празни плажове, кристално чиста вода и спокойствието, от което всички се нуждаем. 

Приключение в планината

Няма абсолютно никакво съмнение, че планината може да ни предостави тишина и красота, а този факт важи с пълна сила и за месец септември. Това е времето, когато природата започва да се променя и да ни радва с десетки красиви багри. 

А за да бъде удоволствието ни пълно, е добре да преценим точно какво очакваме от планинската ни авантюра. Ако желанието ни е по-скоро да се наслаждаваме на красотите около нас, е добре да се ориентираме към някоя популярна дестинация, която предлага не само уют, но и комфорт. Ако пък мечтата ни е покорим нови върхове, тогава почивката придобива съвсем друг характер и се превръща в приятна физическа тренировка, съчетана с чист въздух. 

Месец септември наистина е магичен и предлага безброй забавления. Но всички знаем, че понякога желанието просто не е достатъчно, за да си подарим пътешествие, било то и за три дни. Добрата новина е, че в случаите, когато предстоят почини дни, но недостатъчно финанси, можем да се доверим на бързи кредити от Cash Credit

Точно така, скоростта за одобрение е само 6 минути, а сумите, които може да вземете са от 100 до 4000 лв.

Септември наближава и плановете за незабравима ваканция вече могат да започнат. А удобството на бързите кредити от Cash Credit ни дава сигурността, че можем да си позволим глезенето, от което наистина имаме нужда.