Запознайте се с 2-годишните Елиса и Сиена Уолш, които поразително приличат на принцеса Шарлот – дъщерята на Принц Уилям и съпругата му Кейт.

Майка им Даниел Уолш споделя, че постоянно ги спират по улицата, за да им правят снимки. Освен това малките момиченца са изиграли Шарлот в „Шоуто на Трейси Улман“.

„Никъде не можем да отидем, без някой да оприличи двете на принцеса Шарлот", казва майката. Близначките обичат вниманието и им харесва да позират за снимките. Цялата работа е доста нелепа, но аз я приемам като комплимент.“

През декември 2014 Даниел научава, че е бременна в 16-ата седмица с близнаци, но една седмица по-късно разбира, че двете момичета страдат от синдрома на плацентарна трансфузия. При него кръвта, която постъпва в утробата, не се разпределя равномерно и единият близнак се развива по-бързо от другия. „Казаха ми, че трябва да си направя лазерна операция, която да раздели близнаците, но не ми гарантираха, че двете момичета ще оцелеят. Лекарите ми казаха, че трябва да избера едно от момичетата, което да бъде спасено, но аз отказах и реших да не се подлагам на операцията. Знаех, че това е правилното решение.“

Даниел ходи на чести прегледи, за да наблюдават развитието на близначките. Всичко върви сравнително добре, докато три месеца по-късно – през февруари 2015 г., Даниел влиза в родилното отделение, едва в седмия месец. „Беше ме страх да родя толкова рано. Направиха ми спешно цезарово сечение и след 15 минути близначките се родиха. Елиса получи сърдечен арест, а Сиена тежеше по-малко от килограм, органите ѝ също не бяха достатъчно развити.“

Родителите с мъка гледали как децата им били отведени и двамата не знаели дали ще ги видят живи.

За щастие, всичко се нарежда добре и през март момичетата могат да се приберат у дома, въпреки че са още много слабички.

Една година по-късно, когато близначките били на 18 месеца, телевизионен продуцент ги забелязал онлайн и се свързал с Даниел. „Тя ми каза, че търси актьори за „Шоуто на Трейси Улман“ и иска близначките да се появят като принцеса Шарлот, защото много приличат на нея. Бях много развълнувана, че са се свързали с мен, но до този момент изобщо не си бях помисляла, че момичетата приличат на принцеса Шарлот. Тогава потърсих нейни снимки и направо ахнах.“ Майката забелязала, че трите момиченца поразително си приличат и приела поканата за шоуто.

През август 2016 г. близначките, които са с три месеца по-големи от Шарлот, заснели своята сценка и се оказало, че двете са родени за актриси: „Много им хареса. Нашето семейство така ги глези, че двете направо се възприемат като принцеси, затова и ролята им пасна веднага“.

След излъчването на епизода от шоуто, непознати хора постоянно спират Даниел и близначките, за да коментират приликата. „Една жена ми каза, че сякаш имам мои собствени принцеси у дома“, споделя Даниел.

Вниманието, което получават, невинаги е напълно безобидно. Даниел дори споделя, че един непознат се опитал да вдигне момичетата на ръце, докато били на почивка в Португалия. Съпругът на Даниел го спрял мигновено, но семейството било нащрек през цялото време.

Даниел казва, че не облича момичетата като Шарлот, но с Кейт имат много сходен стил. „Двете винаги настояват да носят еднакви дрехи, казва майка им. Нямаме търпение да разберем дали ще приличат на Шарлот и когато пораснат.“