Много хора се радват на добри гени, които им придават свеж и младежки вид, дори когато остареят. Миша Граймс е YouTube инфлуенсър, която често публикува моменти от живота си и в Инстаграм. Наскоро тя сподели снимка на майка си Каша, заснета по време на почивка.

Миша веднага получи много коментари от своите 155 хиляди последователи за това как майка ѝ изглежда много младолика. Някои дори написаха, че може да сбъркат 60-годишната жена със сестра на Миша.

Така инфлуенсърката сподели снимки от почивката си в Дубай, но вниманието беше насочено изцяло към красивата ѝ майка Каша. Двете дами позираха пред хотела, облечени в подобни подобни бански. На снимките майка ѝ изглеждаше безупречно в златни дълбоки бикини и обра овациите на аудиторията на Миша с блестящата си кожа.

Един последовател на Миша написа: „Съжалявам, но Каша не може да е на 60; тя лъже." Друг добави: „Добре, майка ти е супермодел. Уау! И двете са толкова красиви.” Много хора направо не можеха да повярват, че Каша е на 60 години.

„Спомням си, че в училище хората често се шегуваха с мен, защото бях най-добра приятелка с майка ми. Е, вижте ни сега. Със сигурност аз съм тази, която се смее!! Най-добър приятел и мама в едно.”, написа гордо Миша в публикацията си.

Оказва се, че Каша също има YouТube канал, наречен NiftyAfterFifty („Чудесна след 50“). Тя посвещава видеата си на тези, които живеят с убеждението, че порастването е задължително, но остаряването е въпрос на избор.