Началото на април е точното време, когато да зарадваш себе си и най-близките си хора с перфектните подаръци, при това на най-изкушаващите цени! Намаленията в този период от годината станаха традиционни по света, но добрата новина е, че вече това с случва и у нас. Масовите петъчни намаления се организират от всякакъв тип магазини - за техника, уреди за дома, дрехи и аксесоари, козметика, детски играчки и още много други.

Как обаче да се ориентираш в целия този огромен поток от неустоими оферти? И как шопингът от досадно обикаляне и търсене, да бъде ползотворен и организиран? Следващите няколко прости стъпки ще ти помогнат да се наслаждаваш на безпроблемно пазаруване на супер цени и освен това ще ти докажат защо трябва да се възползваш от промоционалните намаления точно този петък:

Спести пари и купи подаръци отрано!

Нека си признаем, колко от нас се сещат навереме да планират с какво да зарадват близките си за именните им дни или за Великден? И тъй като знаем, че отгоровът е "рядко", те уверяваме, че този пролетен Black Friday 2017е чудесен вариант, особено ако искаш да спестиш освен пари и нервите, които коства предпразничното пазаруване. Отдели 10-тина минути и напиши на лист хартия имената на хората, за които планираш да купиш подаръци. Помисли в коя сфера са интересите им и на какво най-много биха се зарадвали. Започни от там, че някои предпочитат преживяванията, а други материалните подаръци, което, уверяваме те, много ще те улесни при избора. По време на Black Friday редица магазини пускат промоции, които ще ти спестят доста средства, които особено преди планирането на лятната почивка, са силно необходими за всеки.

Спести си опашките и задръстванията

Промоционалната инициатива Black Friday се случва в първия петък на месец април, когато привлечени от изгодните оферти при сезонното разчистване и десетките промоции преди Цветница и Великден, всички се втурват в различни молове и магазини. За да си спестиш подобен тип главоболия, те съветваме да пазаруваш онлайн - там са и най-изгодните оферти. Предимствата на онлайн пазаруването са многобройни, като най-големите са – възможност за сравняване на цени, бърз достъп до нужната информация за стоката или услугата, по-добри цени на някои от стоките и услугите.

Сравнявай цените

Секцията на VsichkiOferti.bg/promo ти позволява да видиш всички интересни кампании за черния петък на едно място. Така можеш лесно да планираш и да пазаруваш само с няколко клика докато пестиш пари!

Пожелаваме ти приятен шопинг!