В средата на март вече е време да се замислите за лятната си почивка. Тази година това важи с особена сила. Чудите се защо ли? Все още ви се струва, че лятото е далеч, нямате настройка за летни приключения и рядко се сещате, че ваканцията на морето предстои. Звучи чудесно, нали? Всички пясъчни преживявания и солени нощи на 2016-та година са пред вас!

Имайте предвид обаче, че този летен сезон ще бъде доста различен в едно отношение. В хубавите и класни хотели местата почти свършиха. За тази прогноза ни споделиха нашите приятели от TravelCard.BG - една от водещите туристически платформи в страната, специализирана към високо-категорийни хотели.

Новата тенденция се дължи на големия ръст на чуждестранни туристи в страната ни. Той възлиза на цели 25-30 %! Данните се потвърждават и от изявленията на световни лидери в бранша – туроператорите TUI и Thomas Cook. Подкрепяни са от факта, че поради кризисните ситуации в Турция, Гърция и Тунис, България се очертава като един оазис на спокойствието в европейската част на Черно море.

Оказва се, че най-добрите хотели по нашето крайбрежие вече са в стоп продажби за почти целия активен сезон (юли и август). Именно затова от TravelCard.BG препоръчват тази година отрано да разгледате възможностите за ранни записвания за море. Добрата новина е, че избирането на почивката ви през март не носи никакви рискове – закупувайки през TravelCard.BG имате право да анулирате своята заявка без неустойки в срок до 30 дни преди настаняване*. Ползвайки услугите на лицензирания туроператор имате пълната сигурност и спокойствие, че вашата почивка е организирана от рано и същевременно винаги пред вас стои вариантът да промените своите дати на престой, както и да отмените изцяло пътуването си, при положение, че сте открили по-добра идея за вашата почивка.

• 30-Дневен е обичайния срок за анулации, всеки хотел има индивидуална политика, която изрично се вписва в общите условия и клиента бива писмено уведомяван за крайния срок, в който може да коригира и анулира почивката си. 

Лято 2016 предстои! Планирайте го отрано, за да му се насладите максимално!