Статията е повече ориентирана към мъжката част, но въпреки това би могла да бъде интересна и на женската.

Със сигурност всички мъже сме минали през това да харесваме страшно много дадена жена, но да тя не ни отразява по никакъв начин. След дълги размисли на тема "Абе тая 'що не ми обръща внимание?", стигнах до извода, че трябва да обобщя наблюденията си. В следното излияние ще се разгледат причините за това защо понякога сме значими за някои жени, колкото за птиците са значими пътните знаци.

Ще бъдат приложени и съвети за промяна на статута на г-н Никой.

Глава 1-ва. Шапка невидимка.

*  Куфари

Всички носим куфари, макар малко хора да го осъзнават. След всеки сблъсък с друг човек или житейска случка, добавяме по нещо в куфара. Естествено, в зависимост от хората и случките, куфарите на някои хора са по-леки, на други по-тежки. Толкова тежки, че те ги връчват несъзнателно на следващия човек. Може и да се ползва метафора за това как сядаш в ресторант и ти връчват да платиш сметката на предишния клиент, но съм се спрял на въпросната с куфарите.

Та така една жена, емоционално обременена и непреживяла бившия, е тотално незаинтригувана от какъвто и да е друг нов мъж в живота си, независимо от качествата му.

* Липса на интерес към продукта

Един гладен човек ще се трогне точно толкова от чаша вода, колкото един лъв от купичка с просо. А именно това се опитваме да им пробутаме. Тя копнее за любов, ти опитваш да й събудиш интереса със секс, който между впрочем й е предлаган от още по няколко човека ежедневно. Вариантът - той иска любов, пък тя само секс е прекалено несериозен, за да бъде разискван.

* Стоката е налична

Отново, опитваме да им предложим секс, а... ами те секс си правят. Имат си някой, с когото да си задоволяват нуждите. Предлагаме нещо със съмнително и неизпитано качество на човек, който си го има с доказано такова. Няма как да стане.

* C2-HO5-OH

Химията я няма. Просто не ви харесва. С някои жени може да прекараш неусетно два часа и през цялото време да не млъкнете и да ви е интересно, а с други да настъпва постоянно неловко мълчание. Нищо не може да се направи. Единственото хубаво е, че при жените нещата стоят малко по-различно и е възможно макар първоначално да не ни харесва изобщо, поради други фактори, да изпита нещо и с нахалство или упоритост, да има прогрес.

* Перспектива

Жената се нуждае от мъж, в когото да вижда потенциално бъдеще. Не е задължително да ви вижда като бащата на децата си, но много малко жени биха се чувствали уверени до неамбициозен мъж.

* Засада

Ние правим гаф, най-често несъзнателно. Демонстрираме дадена черта от характера или поведение, от което в миналото е била отвратена и ще избягва с всички сили. Моментът е много тънък, защото жените имат навика да приемат нещата много насериозно. Може да сме си направили шега, а те да са си помислили, че е нещо много сериозно. Положението е: „Това е шега, а не пенис, не го взимай толкова навътре.“

Глава 2-ра. Междузвездни Войни: Нова надежда.

* Беее-еее-еее *автентичен звук от овца*

За да можеш да изпъкнеш по някакъв начин, трябва си различен с нещо. Всъщност, всички сме различни, но е хубаво да си различен с нещо положително. Да можеш да изпъкнеш, да се отличиш. Ама не с простотия!

* Разузнаване

За да имаш какъвто и да е шанс с една жена, трябва да знаеш как да подходиш към нея. А за правилния подход се изисква и добро разузнаване. Ако любимият й изпълнител е Тони Стораро, със сигурност няма да се впечатли, ако й пуснеш песен на Coldplay или U2. Следвайки същата логика, няма как проста жена да се впечатли от интелигентен мъж, както и обратното. Най-добрият начин, е да разбереш какво й е липсвало с предишния човек в живота й, и да й го дадеш. Дали е имало недостиг на секс, уважение, разбиране и т.н., остава да разбереш ти, Уотсън. Понеже аз реших да съм по-авторитетния Холмс в тази история.

* Дали аз закъснях или времето бързаше?

Просто моментът не е подходящ. Независим от нас фактор. Дали ще преживява някой, няма да иска връзка, ще е концентрирана в друго, няма значение. Крайният резултат няма да е в наша полза.

* Времето не бързаше

Това е явление, което се случва предимно на образователната или професионална сцена. Тоест, вие не сте нищо особено, дори не сте нейн тип, но имате късмета да сте на един чин с нея и тя се влюбва в глупавото ви чувство за хумор. Не може да се генерира изкуствено. Само за големи късметлии.

* От всяко дърво свирка не става

Има битки, които не могат да бъдат спечелени. И още повече - няма смисъл да бъдат водени. Като не става, не става. Понякога упоритостта е абсолютно безсмислена и вредна.

В крайна сметка независимо дали искаш секс от една жена, или да я обичаш, най-важното нещо си остава да уцелиш правилния момент, за да дадеш и получиш, това което искате и двамата. Защото колкото и да ви хареса, когато получи обаждане от бившия си, когото още обича, вие сте в трета глуха, че и по-ниско в хранителната верига.

Осъзнайте и приемете, че вината не винаги е във вас.

Наслука и нека Силата бъде с вас!

 

Очаквайте скоро на пазара и статията „Защо ТОЙ не ви отразява.