Няма значение дали сте официално във връзка. Фактът, че си флиртувал с нея, е достатъчен. Фактът, че си й дал внимание, е достатъчен.

Секундата, в която си ѝ се усмихнал, всичко приключи. Тя беше вкопчена в теб. Привързана към идеята за теб.

Не защото е повърхностна. Не се привърза заради наситените ти очи или страхотната ти челюст. Привърза се, защото я накара да се почувства като някоя - когато обичайно се чувства като никоя.

Привърза се, защото видя нещо в теб. Прашинка вяра. Бъдеще.

Макар да е наранена, в нея все още има толкова надежда. Тя се бои от хората, защото знае какво могат да й причинят, болката, която са способни да нанесат - но все още вярва в тях. Вярва в техния потенциал. В тяхната истина. В идеята, че един ден ще намери някой, който да й даде приятелство и привързаност.

И се надява, че ти си този човек.

Тя се надява, че момчето, което ѝ отваря вратата и ѝ пише за добро утро наистина е джентълмен, а не се прави на мил, за да я вкара в леглото си. Тя се надява, че всички токсични връзки и “приятели за секс” са в миналото. Че ще ѝ дадеш нещо, което никога не е преживявала - истинска любов.

Не трябва да се плашиш, защото обича твърде силно и бързо. Трябва да оцениш желанието ѝ да скочи във връзка, макар да има шанс да се удари в земята. Макар че може всичко да свърши с поредното разбиване на сърцето ѝ.

Не мрази факта, че тя се привързва лесно. Тя не иска да си падне по някого в мига, в който го погледне. Тя не иска да си представя бъдеще, когато едва има настояще. Не иска да става зависима преди още да ти е станала близка.
Но не може да се бори с това. Просто е такава.

Тя се привързва лесно, защото е жадна за внимание. Обича чувството да бъде докосвана. Ръце да преминават през косите ѝ. Пръсти да следват извивките на гърба й. Длани, които здраво се стискат. Целувки по челото и прегръдки отзад.

Тя иска интимност. Тя иска привързаност. Тя иска да чувства.

Тя иска толкова силно да бъде обичана, че вижда надежда във всеки, който впери поглед в нея. Тя вижда красота във всяко момче, което може да стане нейн партньор.

Тя се привързва лесно, защото знае, че го заслужава. Тя знае, че един ден ще намери някой, който никога няма да я разочарова, никога няма да я пусне, никога няма да я накара да се чувства като глупачка, защото обича с цялото си сърце.