Няма значение колко шоколад ще им сложите – лошите палачинки са си лоши палачинки и това е!

Да се хвърлим в нова връзка, особено след раздяла, ни се струва като най-страшното нещо което можем да предприемем. Истината е, че всеки от нас вярва в романтичните истории и се надява да му се случат. Но винаги се получава така, че изведнъж се появява някой, който завърта главата ни, докато ние все още преживяваме старата си връзка. Разбира се, началото винаги е розово и ни обзема безумно вдъхновение. Започваме отново да вярваме, че любовта съществува и се хвърляме в обятията на новия сладур.

По-полека, момичета! Може би той не е голямата ви любов – възможно е да бъде поредната безвкусна палачинка. Съществува теория, че този първи мъж, в чиито обятия се хвърляме след дълга връзка прилича много на първата палачинка, която винаги загаря... 

Но това, както и с истинските палачинки, е просто поредното нещо, през което трябва да преминем, за да стигнем до истински вкусните неща. Няма значение колко пъти се опитваме да им придадем аромат и вкус... Нужната съставка все я няма... 

Това се случва и с връзките - винаги, когато приключим дълга връзка, всеки седващ, който срещнем, се оказва неподходящ. Дори да имаме нестихваща химия помежду си, това ще са трудни отношения. Причината е проста - ние все още страдаме и отчаяно искаме да запълним празнината.

И хвърлянето в обятията на първия симпатяга, който ни е запленил и за който си повтаряме, че ще бъде различен, не е никакво решение. 

Мили момичета, първо си дайте сметка дали търсите връзка, или не. Важно е да бъдете наясно какво точно искате от човека до вас, но и дали сте  премислили миналите си разочаровния и знаете с какво не бихте направили компромис този път.

Ако не сте свършили тази работа, има опасност да потънете много по-дълбоко, отколкото сте сега. Най-вероятно ще бъде напрягащо и за двамата, защото ще поставяте определени очаквания към човек, който не познавате.

Толкова е лесно - просто помислете какво ви се хапва! Нещо вкусно, което доставя пълно удоволствие и удовлетворение или фаст фууд, който има за цел единствено да задоволи моментния ви глад и да ви накара да се почувствате зле след това?

Всички знаем отговора на този въпрос, така че бъдете търпеливи и не се самозалъгвайте!