Когато ти е трудно да я обичаш, нищо не е такова, каквото си мислиш. Тя не е странна, не е претенциозна и не хитрува. Тя просто вече е била наранена и иска да знае, че си различен. Ето защо трябва да останеш с нея, докато започне да ти се доверява, защото ...

... тя винаги ще те мотивира да станеш по-добър. Не, това няма да направи живота ви по-лесен, но ще го направи по-добър. Тя иска да бъде най-добрата, която може и очаква същото от теб.

Тя никога няма да ти позволи да се предадеш преди да постигнеш целите си. Тя ще вярва в теб дори когато е трудно и когато сам не вярваш в себе си.

... тя винаги ще бъде с теб. Лесно е да се оттеглиш, когато не се чувстваш длъжен с нищо на никого. Но тя винаги ще прави най-доброто за теб, а не просто нещо, с което да ти угажда през цялото време.

... тя е преживяла много и има нужда от много повече, отколкото твоите посредствени усилия. Трудно ѝ е да те обича, защото е била многократно наранявана. И ти също ще бъдеш предпазлив, ако си преминал през същото като нея, нали?

Да, тя ще изисква много от теб, особено в началото, но определено ще си заслужава.

... тя винаги ще се бори за вашата любов. След като спечелиш доверието, уважението и любовта ѝ, ще я спечелиш завинаги.

Тя знае стойността на истинския добър мъж, който я цени. Следователно тя няма да избяга от него, без значение колко трудни времена ще настъпят.

... тя не бърза да се доверява, но нейното доверие си заслужава. Да, тя ще се нуждае от време, за да се разкрие. Но, честно казано, с достойните хора винаги е така.

Тя не допуска всеки до себе си, така че ако ти се разкрие, значи за нея си специален. Осъзнай ценността на нейното доверие.

... тя винаги казва истината, дори да е горчива. Тя няма да подслади хапчето и да каже каквото искаш да чуеш. Тя наистина се интересува от теб, затова казва всичко направо.

Това е най-доброто, което някой може да направи за теб, дори да те разстрои, и тя го знае. Понякога можеш да я мразиш за това, но в крайна сметка ще разбереш, че тя е права.

... тя е преминала през много, затова е предпазлива, но е научила много. Трудно е да получиш нейното благоразположение, но веднага щом го направиш, ще имаш партньор, който знае как да обича.

Тя е направила много грешки, но сега знае стойността на добрият мъж и как да се държи с него.

... тя знае, че са необходими много усилия за нещо истинско. И е готова да ги положи в името на добрите ви отношения: тя просто трябва да бъде сигурна, че си сериозен. Ето защо в началото ще е трудно да я обичаш, но продължавай да се опитваш и в крайна сметка ще получиш всичко, което си пожелал... Дори и малко повече.

... тя е сложна за разбиране, но се отличава от другите. Тя знае как да запази независимостта си и в същото време да обича силно. Тя не е съвършена, но знае коя е. И щом я завоюваш, ще получиш най-специалния човек в живота си!